banner388
banner390
banner410
banner408

Savaş Gömeç: Fırsatçıların kimler olduğu açıklanmalı

SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, fırsatçıların kimler olduğunun açığa çıkması gerektiğini söyledi.

banner269

Savaş Gömeç: Fırsatçıların kimler olduğu açıklanmalı

SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, fırsatçıların kimler olduğunun açığa çıkması gerektiğini söyledi.

14 Eylül 2018 Cuma 14:37
Savaş Gömeç: Fırsatçıların kimler olduğu açıklanmalı

Samsun haber - Türkiye Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Gömeç, döviz kurunun yükselmesiyle birlikte bazı ürünlerde yapılan haksız zamlarla ilgili açıklama yaptı.

Fırsatçılık yapanların ülkeye ihanet ettiğini belirten Başkan Gömeç, "Uzun süredir, ekonomik bir savaşın içindeyiz. Tam feraha kavuştuk derken, tekrar bir bunalımın içine giriyoruz. Böyle bir ortamda ülkemiz için elimizden geleni yapmaya çalışırken, fırsatçılarla da savaşmak zorunda kalıyoruz. İşini hakkaniyetle yapan esnaf ve vatandaşlar bu fırsatçılar yüzünden çok zor durumda kalıyor. Döviz kurunun yükselmesi ile yapılmaması gereken ürünlere zam yapan bu fırsatçıların, kesinlikle bir ticari ahlakı yok. Bu insanlar, ülkesine ve ülkesinin ticari hayatına ihanet eden hainlerdir” dedi.

Fırsatçıların kim olduklarının açıklanması gerektiğini belirten Gömeç, “Bu konuda devletimiz, denetleme birimlerini devreye soktu. Bu denetlemeler, sadece büyük şehirlerde değil, tüm yurtta çok sıkı bir şekilde devam etmeli. Aynı zamanda bunların sonuçları toplumla paylaşılmalı ki fırsatçıların kim olduğunu öğrenelim. Ülkesini, zor durumda yalnız bırakan bu fırsatçılara ferah yüzü göstermeyelim” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunSamgiad
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.