banner388

Savaş gemisi müze olacak

Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından tahsis edilen savaş gemisi müze olacak.

Savaş gemisi müze olacak

Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından tahsis edilen savaş gemisi müze olacak.

15 Haziran 2018 Cuma 11:20
Savaş gemisi müze olacak

Samsun haber - Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nca Samsun'a tahsis edilen ve Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı tarafından bakıma alınan eski savaş gemisi Mert Plajı'na çekildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nce müzeye dönüştürülecek olan gemi Samsun sahilinde hizmet verecek.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş projeyle ilgili bilgi vererek, "Gemiyi Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'mız Samsun'a tahsis etti. Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı'mız tarafından yapıldı. İçinin düzenlenmesi için diğer gemi müzeleri inceliyoruz. Çalışmalarımız sürüyor. Bu yıl içerisinde müze gemiyi hizmete açmayı planlıyoruz. Açtığımızda Samsun'umuz güzel bir projeye kavuşmuş olacak" dedi.
 

Son Güncelleme: 16.06.2018 09:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.