banner388

SASKİ Samsun'un sorunlarını çözüyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Samsun'un alt yapı sorunlarını çözmek için hızla çalıştıklarını söyledi.

SASKİ Samsun'un sorunlarını çözüyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Samsun'un alt yapı sorunlarını çözmek için hızla çalıştıklarını söyledi.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 13:53
SASKİ Samsun'un sorunlarını çözüyor

Samsun haber - Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Samsun İl Müdürü Mücahit Taşkın, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu’nu ziyaret etti. Genel Müdür Demircioğlu, BYEGM Samsun İl Müdürü Taşkın'a çalışmalar hakkında bilgi verdi.

METROPOL ŞEHİR SAMSUN

Büyükşehir Belediyesi'nin Samsun'un gelişmesinde katkı sağladığını belirten, "Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, gerçekleştirdiği yatırımlar Samsun da çıtayı yükseltmiş. Samsun gibi, metropol bir şehirde görev aldığım için kendimi şanslı görüyorum. Bizlerde Samsun’un gelişmesine katkı sağlamak için buradayız” dedi.

17 İLÇEYE HİZMET

Samsun'un 17 ilçesine hizmet verdiklerini söyleyen SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu ise, "Tek hedefimiz şehrin alt yapı sorununu çözmektir. Bunun için de yoğun tempoda alt yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçelerin kırsal kesimde de alt yapı ve içme suyu yatırımlarımız devam ediyor. Şehrin her noktasını alt yapı yatırımları ile nakış gibi işliyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2017-08-16 15:22:35

40 yildir boru dösüyorlar gene memnun degiliz daha napsinlar biz de cok nankörüz

Avatar
misafir 2017-08-16 16:22:51

saski ilçeleri devir alalı iki yıl oldu. terme de her yaz olduğu gibi sular akmıyor.

Avatar
Hulki Uzun. 2017-08-19 23:36:23

SASKİ Termenin Sakarlı mahallesinde maalesef kendisi sorun oluyor.Çünkü şu fındık mevsimindé bizleri susuz bırakıyorlar.Tarladan gelip duş alamıyoruz.Şuyu başka kanallara yönlendiriyorsunuz.Bizler muzdaribim.Bu dua da sizleŕe yeter.

Avatar
mehmet-sivri 2017-10-01 23:03:08

Mehmet Sivri
28 Eylül, 11:16 ·
köylü-bu-paraları-vermeseydi-bu-hizmeti-devlet-yapmıyacakmıydı-keşke-yapmasa-zaten-suyunuz-varya-boşa-akıyo

SASKİ`de usulsüzlük iddiası | Bafra Gündem
Samsun`un Bafra İlçesi`nde 3 mahalle SASKİ ekiplerinden usulsüz para topladıkları için şikayetçi oldu. Bafra İlçesi Yeniköy, Cami Dere ve Kuzalan Mahallesi sakinleri Bafra SASKİ ekiplerinden usulsüz tesisat parası topladıkları…
BAFRAGUNDEM.NET

Avatar
aga 2018-01-06 19:14:20

neyazıkkı tasoron ıscılere sahıp cıkamaılar yanlız bıraktılar