banner388

SASKİ'den koronavirüse mobil önlem

SASKİ, Koronavirüse karşı çeşitli önlemler aldı.

SASKİ'den koronavirüse mobil önlem

SASKİ, Koronavirüse karşı çeşitli önlemler aldı.

23 Mart 2020 Pazartesi 21:49
SASKİ'den koronavirüse mobil önlem

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), Korona virüsüne karşı çeşitli önlemler aldı. 

Alınan önlemlerle ilgili bir açıklamada bulunan kurumun Genel Müdürü Fatih Yıldız, "Tüm dünyada etkili olan korona virüsü salgınından dolayı biz de kurum olarak gerekli tedbirleri aldık. En çok işlem yapılan abone işleri servisinin bekleme alanında bulunan oturma gruplarını kaldırdık. Kapıları açık tutarak temas alanlarını azalttık. Çay servisini ve diğer bulaşıcı hastalıkları arttıracak, insanların temas edebileceği malzemeleri de kaldırdık. Sürekli olarak temizlik yapıyoruz. Günde en az 2 kez dezenfeksiyon işlemi yapılıyor. Personelimizi sağlık güvenliği açısından eldiven ve maske ile çalıştırıyoruz" dedi.

Vatandaşların SASKİ’ye gelmeden işlemlerini, Alo 185, 0552 727 54 55 numaralı SASKİ whatsapp hattı ve sosyal medya üzerinden iletişime geçerek mobil ekipler aracılığıyla gerçekleştirebileceklerini ifade eden Fatih Yıldız, "Kurumumuza gelmeden yapılması gereken işlemler için bize ulaşmaları durumunda vatandaşlarımıza mutlaka yardımcı oluyoruz. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimiz de aksamadan devam ediyor" şeklinde konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
XYZ 2020-03-24 01:22:47

BUGÜN SAMSUN SOKAKLARINDA YÜZÜ MASKELİ ELİNDE SİGARA OLAN İNSANLAR VARDI. YORUM SİZİN.

Avatar
XYZ 2020-03-24 01:59:21

ADAMLAR FOSUR FOSUR SİGARA İÇİP DUMANINI SURATINA ÜFLÜYOR. ONDAN SONRADA MASKE TAKIYOR.

Misafir Avatar
samsunluyuz 2020-03-24 17:20:27 @XYZ

sana neeeee

Beğenmedim! (0)