banner388
banner390
banner410
banner408

"Sandıktan korkan CHP ile karşı karşıyayız"

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonunun (SAMKON) İstanbul’da toplantı düzenledi

banner269

"Sandıktan korkan CHP ile karşı karşıyayız"

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonunun (SAMKON) İstanbul’da toplantı düzenledi

23 Mart 2017 Perşembe 12:52
"Sandıktan korkan CHP ile karşı karşıyayız"

Samsun Haber -  Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonunun (SAMKON) İstanbul’da toplantı düzenledi. Düzenlenen bu toplantıya AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci’de katıldı

Toplantıda 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum oylamasında halka sunulacak anayasa değişikliği ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında konuşulurken CHP’nin bu süreçte izlediği politikayı eleştiren yaklaşımlarda bulunuldu.

CHP’nin sandıktan korkan bir tavır sergilediğini ifade eden Başkan Dr. Selim Temurci, "CHP’ye oy veren kardeşlerimi bir tarafta tutuyorum. Çünkü CHP’nin üst yönetiminin bugünkü aklı, bağımsızlık, millet demiyor. Sultan Abdülhamid’i katledenler nasıl milletten korkuyorsa, şimdi de sandıktan korkan bir CHP ile karşı karşıyayız. Onun için CHP’ye oy veren kardeşlerimizi, bu referandumda CHP’den kurtarmalıyız.

Mutlaka bu ülkede yapılması gereken bir şeydir. Çünkü kendi tarihimiz ve medeniyetimiz bu topraklarda güçlü olmak zorundadır. Bütün mücadelemiz budur" diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
Samkon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.