banner388

Sandıkçı'dan yatırımcılara çağrı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 'Canik, Samsun ve Karadeniz'in 5 yılda parlayan yıldızı olacak. Tüm yatırımcılarımızı ilçemize yatırım yapmaya dave ediyorum' dedi.

Sandıkçı'dan yatırımcılara çağrı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 'Canik, Samsun ve Karadeniz'in 5 yılda parlayan yıldızı olacak. Tüm yatırımcılarımızı ilçemize yatırım yapmaya dave ediyorum' dedi.

23 Haziran 2020 Salı 17:51
Sandıkçı'dan yatırımcılara çağrı

Samsunhaber.com İmtiyaz Sahibi Erdal Şencan, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Genel Koordinatör Ünal Yavuz, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'yı makamında ziyaret etti. 

İŞ İNSANLARINI İLÇEYE DAVET ETTİ

Samsunhaber.com'a özel açıklamalarda bulunan Sandıkçı , iş insanlarını Canik'e yatırım yapmaya davet ederek 'İlçemiz büyüyor, gelişiyor ve önemli yatırımlar Canik'te birleşiyor. Şimdi Türkiye'de büyük marka olan şehir hastanemiz 234 bin metre kare alanda ve 900 yataklı olarak faaliyete geçecek. İhalesi 2 ay içinde bitirilip yılbaşına kadar temeli atılacak. Bu dev yatırımın ilçemize kazandırılmasıyla birlikte hem istihdam da hem de ilçenin markalaşmasında önemli bir katkısı olacak' dedi.

HEM YATIRIM HEM TASARRUF 

Göreve geldikleri günden bu yana 15 ay geçtiğini ve önemli tasarruf politikası güderek ciddi bir borç ödediklerini ifade eden Sandıkçı, 'Biz belediyemizi ağlama duvarı yapmak yerine 'Bu yükün altından nasıl kalkarız?' mantığıyla hareket etmeyi yeğledik. Şükürler olsun ki ciddi bir mesafe aldık. Bunu söylerken daha yapacak çok işimiz var. Hem yatırım yapmaya hem de tasarruf etmeye devam edip Canik'i Karadeniz'in yıldız ilçelerinden biri yapmak arzusunu taşıyoruz. Bunu da çok çalışarak başaracağız.' diye konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜMLE ÇIĞIR AÇACAĞIZ

Yenimahalle de başlayacak olan kentsel dönüşümle birlikte Canik'in çehresinin değişeceğini sözlerine ekleyen Sandıkçı; 'Tamamen devlet destekli bu projede belediyenin cebinden 1 kuruş çıkmayacak ve 1 yılda bu yatırımı bitirip hemen Soğuksu Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlamak istiyoruz. Canik bundan sonra çok konuşulan bir marka ilçe olma yolunda ilerleyecek. Bölge adliyemizin ilçemize kurulması da gündemde. Çok değişik projelerimiz de arka arkaya gelecek. ' diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.