banner388
banner390
banner410
banner408

Sandıkçı'dan Caniklilere müjde!

AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Sandıkçı, Canik halkına kentsel dönüşüm sözü verdi.

banner269

Sandıkçı'dan Caniklilere müjde!

AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Sandıkçı, Canik halkına kentsel dönüşüm sözü verdi.

28 Şubat 2019 Perşembe 12:30
Sandıkçı'dan Caniklilere müjde!

AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, "Canik bu dönem kentsel dönüşümle yenilenecek" ifadelerini kullandı.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte seçim çalışmaları için Canik'te esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

BELEDİYEDE AYRIMCILIK YOK

Mustafa Demir'le birlikte hizmet edeceklerini belirten Sandıkçı, ilk hizmeti Canik için alacaklarını belirtti. 2 yıl içinde yapacağı hizmetlerin yanında kentsel dönüşümle ilgili konuşan Sandıkçı, "Artık Canik için şahlanma zamanı. Birlikte hareket ederek kentsel dönüşüm sorununu bitireceğiz. İlçemizin yıllardır alamadığı hizmeti en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Artık belediyecilikte ayrım yapılmayacak" sözcüklerini kullandı.

BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, "Canik'te artık birlik olma zamanı. İbrahim Sandıkçı ve Mustafa Demir bu yola kuruluşundan beri gönül koymuş arkadaşlarımız. Dolayısıyla Samsun ve Canik için yapılacak hizmetleri de onlar yahacaktır. Alt yapı, doğalgaz ve kentsel dönüşüm gibi sorunları vatandaşlarla bir araya gelerek çözeceklerine inanıyorum" diye konuştu.

MİNİKLERE ZİYARET

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte Hacıismail Mahallesi Bilgi Evi Okul Öncesi sınıfını ziyaret eden İbrahim Sandıkçı, miniklerle birlikte vakit geçirdi. Sınıf öğrencileri Orhan Kırcalı ve İbrahim Sandıkçı'ya maketten yaptıkları camii'yi hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DİLAVER 2019-02-28 13:18:39

Sayın Sandıkcı Gördüğüm Kadarıyla Yanında Dolaşan İnsanların Tamamına Yakını Trabzonlu, İnsan Numunelikte olsa yanına birkaç Samsunlu Almazmı......

Misafir Avatar
Ayhan 2019-02-28 15:54:44 @DİLAVER

yanında bir sürü samsunlu var encümen listesine bir bakın derim.

Beğenmedim! (3)
Avatar
Belediyeevleri cocuğu 2019-02-28 16:09:45

Osman Genç'in yanında olan ağam paşam diyenler (Kadın veya Erkekler hepsini fotoğraftan tanıyorum) bakıyorum hemen başkanım sandıkçıoğlu nidaları atıyorlar.Yav yazıktık koltuk soğusun be...

Avatar
Samsun55 2019-03-01 08:53:40

ayhan bey haklısınız , hakkını verelim birkaç tane Samsunlu var..

Avatar
doğrucu 2019-03-02 00:08:20

slm