banner388
banner390
banner410
banner408

Sandıkçı'dan Canikli kadınlara müjde

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Sandıkçı, Canikli kadınlara müjdeyi verdi.

banner269

Sandıkçı'dan Canikli kadınlara müjde

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Sandıkçı, Canikli kadınlara müjdeyi verdi.

16 Mart 2019 Cumartesi 17:19
Sandıkçı'dan Canikli kadınlara müjde

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı Canik’te yaşayan kadınlarımız için önemli açıklamalarda bulundu. Sandıkçı “Canik artık kadınlarımız için bir üretim merkezi olacak” ifadelerini kullandı.

KADINLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Kadınların dünya için önemine vurgu yapan Sandıkçı “Sadece dünyadaki örneklere bakıldığında yerelde kadınların güçleri birleştirildiğinde neler yapabilecekleri ortadadır. Kadınlarımızın eğitilmesi, onların iş dünyasına kazandırılması noktasında elimden gelen gayreti göstereceğiz. Çünkü kadın mutlu ve huzurlu olursa aile mutlu olur, aile mutlu olduğunda bu bir kartopu misali tüm insanlığın mutlu olması demektir. Bu yüzden biz kadınlarımızın, özellikle Canik’te yaşayan kadınlarımızın kendilerini geliştirmeleri için imkânlar sağlayacağız” sözcüklerini kullandı. 

CANİKLİ KADINLAR İÇİN ÇARŞI

Kadınlarımızın becerileri göz önüne alınarak onlara özel hobi kursları açılacağını belirten İbrahim Sandıkçı sözlerine şöyle devam etti: “ Kadınlarımız bizim gözbebeğimiz. Yaptıkları her şeyde bir ahenk var. Biliyorum ki hepsi becerikli kadınlar. Onların belediye olarak her zaman yanında olacağız. Okuma yazma kurslarından hobi kurslarına kadar, onlar için gerekli olan tüm kursları açacağız. Kızlarımız kursiyer olmak istediklerinde, acaba ilçemde var mı diye düşünmeyecek. Bütün hobi kurslarını açacağız inşallah. Kadınlarımız yaptıkları ürünleri satabilecekleri El Emeği Çarşısı da Canik’te olacak” diye konuştu.
 

ORGANİK PAZAR KURULACAK

El Emeği Çarşısı ile beraber Canik’te aynı yerde yapılması planlanan Organik Pazar ile de bilgi aldığımız Sandıkçı, Canik’te Organik Pazar uygulamasını önemsediklerini ifade etti. Günümüzde sağlığımız için önemli bir yer tutan doğal besin temininin zor olduğunu görüyoruz diyen Sandıkçı, “Ama planladığımız Organik Pazar ile Canik’li kardeşlerimizin ve hatta Samsunlu vatandaşlarımızın da faydalanacağı bir pazar haline getireceğiz” ifadelerine yer verdi. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.