banner388
banner390
banner410
banner408

Sandıkçı: Alt yapı sorunları çözülecek

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Sandıkçı, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Sandıkçı, alt yapı sorunlarının çözüleceğini ifade etti.

banner269

Sandıkçı: Alt yapı sorunları çözülecek

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Sandıkçı, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Sandıkçı, alt yapı sorunlarının çözüleceğini ifade etti.

22 Mart 2019 Cuma 18:53
Sandıkçı: Alt yapı sorunları çözülecek

Bizler sorunları biliyoruz, bunlar için çabalıyoruz, Canik halkı yaptıklarımızı gördükçe bize daha çok güvenecek ve bizi destekleyecek diyen Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Sandıkçı, “Biz inanıyoruz ki Canik’li vatandaşlarımla el ele, sırt sırta verdiğimizde aşamayacağımız hiçbir sorun olmaz. Biz yeter ki birbirimizi anlamaya çalışalım. Biz bir olalım, iri olalım, diri olalım, dikleşmeden dik duralım, Allah’ın izniyle her şeyin üstesinden geliriz” ifadelerini kullandı.

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ 
 

“Canik’li vatandaşlarımızın gönlü ferah olsun, talip olduğumuz yerlere geldiğimizde Canik’in alt yapı sorunlarıyla alakalı yapacaklarımızı planladık. Belediyenin asli görevlerini yapmak için Canik’li vatandaşlarımızdan aldığımız enerji ile sürekli çalışacağız. 7/24 çalışan bir belediye olmak için, halkımıza hizmet vermek için tüm ekiplerimizin koordinasyonunu sağlayacağız. Büyükşehir belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışarak Canik’te alt yapı sorununu çözeceğiz” sözcüklerini kullandı.

CANİKLİLERLE BERABER OLACAĞIZ

Makamda sürekli oturan, halkın ayağına gelmesini bekleyen bir belediye başkanı olmayacağım diyerek sözlerine devam eden Sandıkçı, “Makamlar gelip geçici, bizim tek derdimiz halkımızın gönlünde girebilmek ve gönüllerinde kalabilmek. Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu bilen bizler, sorunlar noktasında ve sorunların çözülmesi noktasında çok çaba harcayan bir yönetim olacağız” diye konuştu. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 2019-03-23 01:51:13

sen bırak alt yapı üst yapı muhabbetini osman batırdı belediyeyi kaç aydır işçiler maaş alamıyor ..iş yapan kaç firma hak edişini alamıyor sırada bekliyor icra vs vs Allah cc yardım etsin sana işin çok zor

Avatar
Cihan A. 2019-03-23 02:25:13

Bir önceki başkana atıfda mı bulundunuz. Daha önce alt yapıya önem mi verilmemiş anlamadım? başka parti yönetmiyordu ki :)

Avatar
Samsun55 2019-03-23 07:12:16

CAnik Belediye işçileri 4 aydır maaş alamıyoruz diye her yerde mağduriyetlerini dile getiriyor bu çıkmış alt yapı sorunu diyor aç ayı oynamaz vede oynatmaz!

Avatar
Rauf amca 2019-03-23 12:09:56

Osman başkana laf atma,karalama yapma ,sen daha bi Seçil de, doğmamış çocuğa dön bicmeyelim

Avatar
Hismi kılınç 2019-03-23 22:00:57

Osman başkanın caniğe kattıklarını inkar eden nankördür eğitim merkezleri spor merkezleri kültür merkezleri yürüyüş alanları hanım konakları camilerin restoresi yeni belediye hizmet binası daha napsın adam köyden indim şehire