banner388
banner390
banner410
banner408

Sanayi sular içinde kaldı

Samsun'da etkili olan sağanak yağış sonrasında sanayi sitesini su bastı, ırmakların debisi yükseldi.

banner269

Sanayi sular içinde kaldı

Samsun'da etkili olan sağanak yağış sonrasında sanayi sitesini su bastı, ırmakların debisi yükseldi.

22 Ağustos 2020 Cumartesi 11:40
Sanayi sular içinde kaldı

Samsun'da geceden bu yana etkili olan sağanağın ardından Çarşamba ilçesinde farklı noktalarda su baskınları yaşandı.

YAĞIŞ PAHALIYA MAL OLDU

İlçenin girişinde bulunan sanayi sitesi esnafları sabah dükkanlarını açmaya geldiklerinde iş yerlerinin sular altında kaldığını gördü. Kendi imkanlarıyla tıkanan su giderlerini açmaya çalışan esnaflar, ellerinde kovalar ve çek paslarla suyu bir miktar temizledi. Dükkanlarda bulunan eşyalarda maddi zarar meydana geldi.

TERME ÇAYI'NIN DEBİSİ YÜKSEL


Samsun'un Terme ilçesinde geçen yıl taşarak iki kere sele yol açan Terme Çayı'nın debisi de yükseldi. Terme Belediyesi ekipleri akarsuyun etrafında önlem aldı, vatandaşları dikkatli olmaları noktasında uyardı.
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından bugün sabah saatlerinde Çarşamba, Terme, Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerinde yağışın etkili olduğu ve Çarşamba’da 100 kilogramı geçtiği bilgisi paylaşıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.