banner388
banner390
banner410
banner408

SAMULAŞ uygulama üssü olacak

SAMULAŞ, Ondokuzmayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'nin uygulama üssü olacak.

banner269

SAMULAŞ uygulama üssü olacak

SAMULAŞ, Ondokuzmayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'nin uygulama üssü olacak.

27 Aralık 2017 Çarşamba 14:47
SAMULAŞ uygulama üssü olacak

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ ile Ondokuzmayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) arasında İş birliği protokolü İmzalandı.

İmza törenine Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan ve Samsun Teknopark adına OMÜ-TTO Proje Yürütücüsü Dr. Mustafa Mortaş ve Proje Koordinatörü Osman Özkoç katıldı.

Yapılan protokol ile Ondokuzmayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) geliştirdiği projeleri SAMULAŞ'ta uygulayacak. 

“ÇOK GÜZEL YATIRIMLARIMIZ MEVCUT”

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan yaptığı açıklamada, "Samsun’ un teknolojiyi en yüksek seviyede kullanan firmaları arasında yer alan SAMULAŞ, Bu protokol ile yürütülecek teknolojik ve akademik yeni çalışmalar için Ondokuzmayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinin uygulama üssü olamaya hazır. Samsun sanayisinde çok güzel işlere imza atan sanayici ve yatırımcılarımız mevcut. Amacımız SAMULAŞ ve Ondokuzmayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ortak adımı ile bugünü değil 25 yıl, 50 yıl sonrasını hayal eden, kurgulayan ve bu doğrultuda adım atan girişimci ve sanayicilere destek veren yapıların bir araya gelmesi. Bu anlaşmanın gereğinin yapılacağını, yürütülecek çalışmalar ile bu ifadelerimin altının dolacağına inanıyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.