banner388

SAMULAŞ'tan yolcu rekoru!

SAMULAŞ, cuma günü Samsun'da yaptığı farklı alanlardaki seferler ile yolcu taşımada rekor kırdı.

SAMULAŞ'tan yolcu rekoru!

SAMULAŞ, cuma günü Samsun'da yaptığı farklı alanlardaki seferler ile yolcu taşımada rekor kırdı.

25 Kasım 2018 Pazar 13:57
SAMULAŞ'tan yolcu rekoru!

Samsun HaberSAMULAŞ, ring ve terminal araçları, tramvaylar ve ekspres otobüsler ile yolcu taşımada cuma günü Samsun'da rekor kırdı. Samsun'da 9 yıldır faaliyet gösteren SAMULAŞ,cuma günü 103 bin kişilik yolcu sayısıyla rekor kırdı.

SAMULAŞ'TAN DEV HİZMET

SAMULAŞ, 23 Kasım Cuma günü ring araçları ile 7 bin 793 kişi, terminal araçları 2 bin 694 kişi, ekspres araçları ise 19 bin 182 kişi taşıyarak toplam 29 bin 699 kişiye hizmet verdi.  SAMULAŞ böylece, ‘Hafif Raylı Sistem, Ring, Ekspres ve Terminal’ hatları ile birlikte bir günde 103 bin kişiye hizmet vererek rekora imza attı. 

Öte yandan  yine aynı gün özel halk otobüslerinin de37 bin 500 vatandaşa toplu taşıma hizmeti verdiği görüldü.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN TEBRİK

SAMULAŞ'ın kırdığı rekora ilişkin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "SAMULAŞ, sahip olduğu teknoloji ile ülke genelinde örnek bir işletme olmayı sürdürüyor. Sadece 12 ilde kullanılan teknoloji ile SAMULAŞ hizmet araçları, Samsunlulara kaliteli ve konforlu ulaşım hizmeti sunmaya devam ediyor. Cuma günü toplu taşıma araçlarımızda görülen rekorluk yolcu sayısı, hizmet noktasında halkımızın memnuniyetini de göstermektedir. SAMULAŞ idarecilerini ve çalışanlarını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 26.11.2018 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin Gökmen 2018-11-25 23:55:18

Tabi kırarsınız. Tramvaylar yetersiz, hayvan gibi insan taşıyorsunuz. Yerli üretim diye aldığınız trenlere hiç baktınız mı kapılardan 1 kişi zor sığıyor. Hatlar uzatılıyor dolmuşlar kaldırılıyor ama tren kapasitesi yetersiz. Atakumdan otogara gitmek içler acısı. En pahalı dolmuş ve toplu taşımayı kullanıyoruz. Yazıktır bu insanlara. Tabi belediye büyüklerimiz hepsi en lüks makam araçlarında şöförleri ile gittikleri için bunları bilmeleri biraz güç. Sizleri tramvay kullanıma davet ediyoruz.

Avatar
selim 2018-11-26 10:49:38

tabi tabi raylının kapısı açılınca binmeye yer bile yok bide övünüyorlar bununla,bide mavi koltuk anonsu yapılıyor ikide bir sanki boş koltuk varmış gibi ayakta durmaya yer yok...