banner388
banner390
banner410
banner408

SAMULAŞ'ta Staj Şansı

SAMULAŞ, lise ve üniversite öğrencilerine her yıl olduğu gibi bu yıl da staj şansı tanıyor.

banner269

SAMULAŞ'ta Staj Şansı

SAMULAŞ, lise ve üniversite öğrencilerine her yıl olduğu gibi bu yıl da staj şansı tanıyor.

22 Temmuz 2016 Cuma 16:27
SAMULAŞ'ta Staj Şansı

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş.,OMÜ ve çevre üniversitelerin mühendislik fakültesi öğrencileri ve teknik lise öğrencilerinden 36 öğrenciye bu yıl da staj şansı veriyor.

Öğrenciler, donanım sahibi olabilmek adına SAMULAŞ A.Ş. Bakım-Onarım Müdürlüğü, Raylı Sistem Mühendisliği ve Raylı Sistem İşletmeciliği, Operasyon Müdürlüğü Mali-İşler Müdürlüğü ve Destek Hizmetler Müdürlüğü’nde stajlarını yapabilecek. SAMULAŞ'ta staj yapabilmek için makine mühendisliği, elektrik mühendisliği, lojistik, insan kaynakları, bilgisayar mühendisliği, bilgisayar, özel koruma ve güvenlik, yönetici sekreterliği gibi bölümlerde okumak gerekiyor.

SAMULAŞ'ta staj yapan öğrencilerden Etiyopyalı Jibril Abdella Ismael,  “Eğitim için geldiğim Samsun'da çok mutluyum ve Samsunluları çok seviyorum. Ülkemde tramvay ve raylı sistem henüz geçen yıl yapıldı. bana bu imkanı sunan Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve SAMULAŞ A.Ş.’ye çok teşekkür ederim.” dedi.

Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan ise, “SAMULAŞ olarak Karadeniz Bölgesinin tekiz, güvenli ve konforlu toplu taşıma hizmetimizin yanında sektöre de nitelikli personel sağlamak ve yerli sanayiyi desteklemek için çaba göstermekteyiz.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 22.07.2016 16:39
Anahtar Kelimeler:
Kadir GürkanSamulaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.