banner388

Samulaş'ta 8. yıl coşkusu

Samsun'da tramvay sefeleri başlayalı 8 yıl oldu. 10 Ekim 2010 tarihinde Gar-Üniversite ilk seferlerinin başlanmasının 8. yılı kutlanıyor.

Samulaş'ta 8. yıl coşkusu

Samsun'da tramvay sefeleri başlayalı 8 yıl oldu. 10 Ekim 2010 tarihinde Gar-Üniversite ilk seferlerinin başlanmasının 8. yılı kutlanıyor.

11 Ekim 2018 Perşembe 20:40
Samulaş'ta 8. yıl coşkusu

Samsun Haber-8. yıl kutlamaları kapsamında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Bugün SAMULAŞ A.Ş.’nin faaliyete girdiği 8. yıldayız ve Samsun hafif raylı sistem hattımız 136 milyon kişiyi hafif raylı sistem hizmeti vermiş bulunuyor. 10 Ekim 2010 tarihinde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan SAMULAŞ A.Ş. 8 sene önce seferlerine başladı. Geçen 8 yıl içerisinde Büyükşehir Belediyemiz adına halkımıza toplu taşımacılık hizmeti veren Samulaş hizmet ağını günden güne geliştirerek büyüdü. 2010 yılında 16 km’de hizmet veren raylı sistem hattı bugün, yaklaşık 30 km’de güvenli ve konforlu toplu ulaşım hizmetine devam ediyor. 2019 yılı içerisinde hizmete alınacak kampüs hattı ile birlikte raylı sistem hattı uzunluğu 35 km’ye ulaşacak. Yapılacak yeni çalışma ve programlarlar raylı sistem ağımızı daha da genişleterek böyle çağdaş bir ulaşım aracının Samsun halkına uzun yıllar hizmet vermesini sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Başkan Şahin şu ifadelere yer veri:

"Büyükşehir Belediyemize ait SAMULAŞ A.Ş. farkındalık yaratan çalışmaları ile daima halkımızın güvenli ve konforlu toplu ulaşım hizmeti almasını sağlıyor. Raylı sistem hattı ile birlikte özellikle ekspres ve ring hatları da vatandaşlarımız tarafından benimsenerek memnuniyetle kullanılıyor. Kaliteli ve konforlu hizmeti amaç edinen SAMULAŞ bu hedefler doğrultusunda yaptığı çalışmaları ile 2018 yılı içerisinde ISO 9001 kalite belgesini de alarak öz verili çalışmalarını taçlandırmış oldu. Yine yaptığı yedek parça yerlileştirme çalışmaları ile de hizmetlerine kesintisiz olarak devam ediyor ve uzun yıllarda devam edecek.” 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAS 2018-10-12 09:55:49

hizmet getirdim vatandaş mahalleye bakkal açtım ben para kazanıyorum ama hizmet getirdim ben sizin hizmetkarınızım bugün bakkal dükkanımın 5. yılı bunu kutluyoruz gelin para kazandırmaya devam edin öyle 5. yıla özel indirim felan yok sadece bilin istedim ;)

Avatar
akif 2018-10-12 14:46:20

bırak bu işleri başkan çalışanların perişan durumda samulaş çalışanlarını eziyorsunuz verdiğiniz yemek parası maaş ölmeden yaşa diyorsunuz bu yorumu da silen gazeteci mesleğinden utansın !

Avatar
Evren 2018-10-12 19:54:03

SAMULAŞ sendikal faaliyet leri engelleyemez. Çalışanın hakkını vermek zorundadır. Aksi taktirde iş yavaşlatma eylemlerinin başlaması anormal olmayacaktır.