banner388
banner390
banner410
banner408

Samulaş personelini yalnız bırakmadı

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. idari yöneticileri personelini yalnız bırakmadı.

banner269

Samulaş personelini yalnız bırakmadı

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. idari yöneticileri personelini yalnız bırakmadı.

25 Haziran 2017 Pazar 19:07
Samulaş personelini yalnız bırakmadı

Samsun Haber - Bugün Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. idari yöneticileri vatandaşın mutlu bir bayram geçirmesi için görevi başında bulunan SAMULAŞ personelini ziyaret etti, bayramlarını kutladı.

VATANDAŞIN BAYRAMINI DA KUTLADILAR

Yapılan ziyarette Kadir Gürkan'ın yanısıra; Bakım-Onarım Müdürü Ziya Kalafat, Destek Hizmetler Müdürü İbrahim Şahin, Mali-İşler Müdürü Ela Alok ve Operasyon Müdürü Sevilay Germi Telci’ de bulunuyordu. SAMULAŞ yönetimi vatandaşın da bayramını kutlayarak şeker ve çikolata dağıtmaktan geri kalmadı.

  
Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan mesai saati gözetmeksizin tüm birimleriyle vatandaşın hizmetinde olduklarını belirtirken, büyük özveri gösteren personeline de teşekkür etti.

Gürkan yaptığı açıklamada, "Ramazan Bayramı boyunca vatandaşların güvenli ve konforlu şekilde toplu ulaşımdan faydalanmaları için Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ, tüm birimleriyle vatandaşlarımızın hizmetinde. Birçok kişinin bayram tatilini ailesi ile geçirdiği bugünde personelimiz vatandaşımıza hizmet vermek için görevleri başında yer alıyorlar. Bizde idare olarak personelimizi yalnız bırakmadık ve görevleri başında onları ziyaret ederek bayramlarını kutladık. Raylı sistem hattımız üzerinde gün içerisinde toplu ulaşım hizmeti verilirken gece ise bakım-onarım ve planlama çalışmaları yapılıyor. Yani SAMULAŞ 7 gün 24 saat işleyen bir mekanizma. Bu mekanizmanın sağlıklı ve aksamadan işlemesi için güvenlik görevlimizden vatmanına, otobüs sürücümüzden, teknik personeline, teleferikte görev alan personelimizden otoparkımıza kadar tüm arkadaşlarımız özveri ile görevlerini yerine getirme gayreti içindeler. Bizlerde idare olarak arkadaşlarımızı yalnız bırakmayarak onlarla birlikte olduk" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.