banner388

SAMULAŞ O Soruna Çözüm Getirdi

Samulaş, tramvay hattında yapılan değişiklik sonrası oluşan yoğunluğu giderebilmek adına istasyonlarda Samkart yükleme ve ücret iade cihazı kurulumunu hızlandırdı.

SAMULAŞ O Soruna Çözüm Getirdi

Samulaş, tramvay hattında yapılan değişiklik sonrası oluşan yoğunluğu giderebilmek adına istasyonlarda Samkart yükleme ve ücret iade cihazı kurulumunu hızlandırdı.

22 Ekim 2016 Cumartesi 16:15
SAMULAŞ O Soruna Çözüm Getirdi

Tramvay hattının Tekkeköy’e kadar uzatılmasının ardından samkart uygulamasında değişiklik yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. yeni uygulama sonrası ücret iade cihazlarının önünde oluşan kalabalığa çözüm olmak için ücret iade cihazlarının sayısını arttırmak için yoğun çaba sarf ediyor. Konuya dair açıklamalarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan, “ 1 ay öncesine kadar istasyonlarımızda 18 adet Samkart satış ve dolum cihazı yer almaktaydı, Ekim ayı içerisinde bu rakam 36’ya çıkmıştı. Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Bu bağlamda Üniversite, Türkiş, Cumhuriyet Meydanı ve Gar İstasyonlarımızda meydana gelen yoğunluğu azaltmak için satış ve yükleme cihazı sayısını arttırdık” ifadelerini kullandı. Montajı 1 hafta içerisinde tamamlanacak olan ücret iade cihazları ile yoğunluğun azalacağını düşünen Gürkan, ücret iade cıhaz sayını 84’e çıkaracaklarını söyledi.
OMÜ konsey ile çalışmamızın ürünleri”
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi ile gerçekleştirilen toplantıların konusu olan öğrenci talepleri hakkında da açıklama yapan Gürkan, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi ile geçmiş senelere oranla bu sene çok iyi bir uyum yakaladık, genel itibariyle Öğrenci Konseyi vasıtasıyla bize iletilen talepler ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Konseyde dile getirilen taleplerden biri olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşam Merkezinde 1 adet Samkart yükleme ve satış cihazının kurulumunu yaparak değerli öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Bunun gibi birçok konuda OMÜ Konseyi ile ortak aldığımız kararların ürünü olan uygulamalarımız yakaladığımız uyumun meyvesi olduğunu belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

 

Son Güncelleme: 22.10.2016 16:46
Anahtar Kelimeler:
OmüSamulaşTramvay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.