banner388

Samsun’un tarihine geçecek yatırım

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Lojistik Merkezi’nin kentin tarihine geçecek bir yatırım olduğunu ifade etti.

Samsun’un tarihine geçecek yatırım

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Lojistik Merkezi’nin kentin tarihine geçecek bir yatırım olduğunu ifade etti.

26 Haziran 2018 Salı 12:26
Samsun’un tarihine geçecek yatırım

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Avrupa Birliği Delegasyonu Lojistik Merkezden Sorumlu üyeleri ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileriyle Samsun Lojistik Merkezi’nde bir araya geldi.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, lojistik merkezin değerlendirmesini yaparak Samsun’un tarihine geçecek bir yatırım olduğunu vurguladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Türkiye’nin yıllardır yükselen kalkınma hamlelerine Samsun’da gerçekleşen bu yatırım büyük katkı sağlayacak. Çok büyük bütçelerle hayata geçen Samsun Lojistik Merkezi Türkiye’nin her yanından gelen müşterilerine hizmet vermeye başladı. Ben bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Samsun’un ekonomik gelişimi için büyük önem arz eden merkezimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Samsun Lojistik Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cevdet 2018-06-26 22:15:45

fabrika yok fabrika sanki şu an samsunda lojistik yapılmıyor hep abartı samsun a belediye başkanı her sene bir fabrika yapılmasına ön ayak olsa şu an 19-20 abiksaı olurdu azot yeşilyurt borsan ulusoy vb yılların firmaları varyeni yatırım yok malesef