banner388

Samsun’un o ilçesine hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun’un 19 Mayıs ilçesine devlet hastanesi müjdesi verdi.

Samsun’un o ilçesine hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun’un 19 Mayıs ilçesine devlet hastanesi müjdesi verdi.

12 Mart 2018 Pazartesi 10:20
Samsun’un o ilçesine hastane yapılacak

Samsun haber - Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti 19 Mayıs İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’ne katıldı. Bakan Demircan, 19 Mayıs ilçesine hastane müjdesi verdi.


Bu yıl içerisinde ihalesinin yapılması planlanan D sınıfı 25 yataklı yeni devlet hastanesi projesini Bakan Demircan açıkladı. Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan yaptığı açıklamada “19 Mayıs Devlet Hastanesini yatırım çerçevesine aldık. 19 Mayıs Belediye Başkanımız ile görüştük. Hastane yerimizin imar çalışmaları tamamlandı. Bu yılın içerisinde ihale etmeyi planlıyoruz. 19 Mayıslı hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

İlçe başkanlığı seçimlerinin ardından Fatma Kalaycı Kadın Kolları Kongresinde tekrar başkan seçildi. Gençlik Kollarında ise yaş itibariyle görevi sona eren Hakan Yazar’ın yerine Fatih Yıldırım görevi devraldı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yatığı açıklamada ‘’ Geçen hafta ilçe başkanlığı kongresinde kurucu gençlik kolları başkanı Fatih Seven Kardeşimiz görevi devraldı. Kadın kolları kongresinde başarılı başkanımız Fatma Kalaycı kardeşimiz görevine devam etti. Bugün ise 4 yıllık görev süresince başarılı bir gençlik kolları başkanlığı gerçekleştiren Hakan Yazar Kardeşimiz yaş itibariyle görevini Fatih Yıldırım kardeşimize devretti. Ak Parti İlçe Başkanlığımızda 3F dönemi başladı. 2019 zorlu bir süreç bu süreçte oylarımızı arttırarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bununda ilk etabı 24 Marttaki Cumhurbaşkanımızın Samsunumuza ziyareti. Onu en iyi şekilde karşılayıp, 2019 seçimlerinin hazırlıkları için ilk adımı atmış olacağız. 2019 seçimleri ile Türkiye yepyeni bir sisteme geçecektir. Her seçim diğerini etkiler. Mahalli seçimlerde alacağımız netice, cumhurbaşkanlığı seçimine de yansıyacaktır. Kişisel hesapları bir kenara  bırakmalıyız.’’ dedi.

Son Güncelleme: 13.03.2018 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal 2018-03-12 21:41:03

köseli