banner388

Samsun’un o ilçesinde 30 Milyonluk yatırım

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ladik ilçesine 30 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi.

Samsun’un o ilçesinde 30 Milyonluk yatırım

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ladik ilçesine 30 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi.

23 Ocak 2018 Salı 13:29
Samsun’un o ilçesinde 30 Milyonluk yatırım

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ladik ilçesinde görev yapan muhtarları ağırladı. Başkan Yılmaz’ı ziyaret eden 50’ye yakın mahalle muhtarı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Yılmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Ladik ilçesine 30 Mart 2014 seçimlerinden bu yana 26 milyon TL’li yatırım yapıldığını açıkladı. Kırsal kalkınma kapsamında da 1 buçuk milyon liralık destek sağlandığını vurgulayan Başkan Yılmaz, “Feda olsun. Yeter ki ben üreteceğim diyen olsun bir o kadar daha harcarız” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, "Ladik ilçe merkezinin çoğunu bsk ile kapladık. Baskı betonlarını yaptık. Köy yollarımızda ise beton yol hamlelerimiz devam ediyor. Köylerin büyükşehir belediyemize bağlanmasının ardından Cumhurbaşkanımıza mahcup olmamak ve köylerdeki geri kalmışlığı gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Beton yol çalışmaları asfalta nazaran biraz daha yavaş ancak beton yollar evladiyelik yollar oluyor. Sizlerden talebim diğer köy yapıldı bizim ki yapılmadı gibi düşüncelere asla kapılmayın. Çünkü bizim birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Tüm imkanlarımızı kullanarak var gücümüzle her yeri yapacağız" diye konuştu.  

“HAYAL DAHİ EDEMEZDİK”

Ladik Muhtarlar Derneği Başkanı Sezai Balcı ise muhtarlar adına yaptığı konuşmada, “Çok iyi hizmetler yapılıyor, bu inkar edilemez. 10 yıl önce böylesine büyük bir yatırım geleceğini, hayal dahi edemezdik. En ufak sıkıntımızın çözümü bile aylar alıyordu. Şimdi ise büyük fark var. Bundan daha güzel ne olabilir. 'Alo' dediğimizde hemen yardımımıza koşan bir büyükşehir kadrosu var. Eksikliklerimiz var ama çalışmalar inşallah bu şekilde devam eder. Hem ilçemiz hem de şehrimiz için yürüttüğünüz tüm çalışmalardan ötürü sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.01.2018 09:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.