banner388

Samsun’un bürokratları buluştu

Samsun’un tüm bürokratları düzenlenen yemek programında bir araya geldi.

Samsun’un bürokratları buluştu

Samsun’un tüm bürokratları düzenlenen yemek programında bir araya geldi.

30 Aralık 2017 Cumartesi 09:30
Samsun’un bürokratları buluştu

Samsun haber - Samsun genelinde görev yapan tün bürokratlar düzenlenen Tanışma ve Kaynaşma Gecesi programında bir araya geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Salonu’nda düzenlenen programda Büyükşehir Belediye Başkanı misafirlerle yakından ilgilendi.

“VALİ KAYMAK İLE KARAR VERDİK”

Samsun’da ilk defa böyle bir program düzenlenirken Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, “İlimize bağlı bulunan 17 ilçemizde görev yapan bürokratlarımızda zaman zaman değişiklikler olduğundan dolayı bazen birbirimizi tanıyamayabiliyoruz. Bunun önüne geçebilmek için valimiz Osman Kaymak ile böyle bir Tanışma ve Kaynaşma Gecesi yapalım dedik. Çok güzel bir akşamda beraber olduk. Bunu yılbaşından sonra da yapabilirdik. Ama hem yeni yılınızı tebrik edelim, hem birbirimizi tanıyalım, hem de hasbihal edelim istedik. Ben bu programa katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu tür davetler, birliğin beraberliğin temelleridir. Sizler de bu davete icabet ederek bizi çok mutlu ettiniz. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Geride bıraktığımız bu yıldaki üzücü olaylardan uzak bir 2018 yılı temenni ediyorum” dedi. 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.