banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’un 4 yıldızlı oteli açıldı

Radisson Grubu, Türkiye’deki üçüncü otelini Park İnn Otel adıyla Samsun açtı. Tekkeköy ilçesinde bulunan otel 4 yıldızlı olarak hizmet verecek.

banner269

Samsun’un 4 yıldızlı oteli açıldı

Radisson Grubu, Türkiye’deki üçüncü otelini Park İnn Otel adıyla Samsun açtı. Tekkeköy ilçesinde bulunan otel 4 yıldızlı olarak hizmet verecek.

15 Mayıs 2017 Pazartesi 12:39
Samsun’un 4 yıldızlı oteli açıldı

Samsun Haber -  Açılışa Eski TBMM Başkanı ve Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,  CHP Samsun Milletvekilli Kemal Zeybek,  Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy Belediyesi Başkanı Hasan Togar, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Rusya Krosnodor’dan gelen bir heyet ile beraber birçok yerel yönetici katıldı.

Açılışta konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, görevde kaldığı 18 yıl boyunca Samsun’un havalimanından, konaklama tesislerine, sanayi bölgelerine kadar çok önemli hamlelerde bulunduklarını söyledi. Yılmaz, “Bu hamlelerden en önemlilerinden birisi Organize Sanayi bölgesiydi. Bu şehir sadece Organize Sanayi Bölgesi'ni kurmakla kalmadı büyük bir Lojistik Organize Sanayi Bölgesi'ni yapmaya da teşebbüs etti ve bunu da gerçekleştiriyor. Samsun lojistik merkezi olmaya aday bir şehirdi ve hala da öyle.  Çünkü Samsun iç Anadolu'dan Karadeniz'e uzanan önemli bir koridorun sahil yoluyla buluşan bir düğüm noktası. Geçtiğimiz beş sene içerisinde konaklama ile ilgili sorunumuz yüzde seksen oranında çözüldü. Bugün açılışını yaptığımız bu otelin başarısını da kendi başarımız olarak görüyor ve arkasında duruyoruz. Bugüne kadar teşvik ettiğimiz bütün yatırımcılara, Samsun'a yatırım yapmak üzere şehrimizde çaba içerisinde olan girişimcilere elimizden gelen her türlü katkıyı vermek için çaba gösterdik. Yatırımcılar baş tacımız” dedi.

4 yıldızlı otelin açılışında konuşan TBMM eski Başkanı ve Başbakan eski yardımcısı Bülent Arınç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı överek “20 yıla yaklaşan Belediye Başkanlığı döneminde isminden her zaman saygınlıkla bahsedilen itibarlı bir insandır. Bütün mesaisini Samsun'a hasleden değerli bir arkadaşımızdır. Tarihi Kentler Birliği içerisinde yaptığı faydalı çalışmaları yakından biliyorum. Gerçekten Yusuf Ziya Bey bu işin aşığıdır. Bugüne kadar da hakkında hiçbir dedikoduya hiçbir şaibeye yer vermemiş pırıl pırıl bir insandır. Çalışır,  gayret eder, başarır ve Samsun’un kalkınması için de büyük hayalleri büyük rüyaları olan bir insandır” diye konuştu.

Park İnn Otel genel müdürü Bekir Koç ise, Park İnn Otelin Samsun’daki hedefi Samsun’da hali hazırda bulunan uluslararası otel eksikliğini kapamak ve bu anlamda şehrimize gelen yüksek çözünürlükte konaklama opsiyonu sunmaktır” dedi.

Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 16.05.2017 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.