banner388

Samsunspor'un Rakibi Gaziantep BŞB

TFF 1. Lig’de bugün futbolseverleri heyecanlı karşılaşmalar bekliyor. Samsunspor ise evinde Gaziantep BŞB''yi konuk ediyor

Samsunspor'un Rakibi Gaziantep BŞB

TFF 1. Lig’de bugün futbolseverleri heyecanlı karşılaşmalar bekliyor. Samsunspor ise evinde Gaziantep BŞB''yi konuk ediyor

11 Mart 2017 Cumartesi 11:13
Samsunspor'un Rakibi Gaziantep BŞB

Samsun Haber - TFF 1. Lig’in 23. Haftasına girilirken heyecan giderek yükseliyor.  Şampiyonluk ve play-off mücadelesi veren takımlar hedeflerinden uzaklaşmamak adına performanslarını arttırmaya çalışırken ligde kalma mücadelesi de kıyasıya sürüyor.

Ligin 24.haftası dün oynanan Göztepe-Ümraniyespor karşılaşmasıyla başladı. Sahadan 1-0 galip ayrılan ev sahibi Ümraniyespor play off yolunda önemli bir 3 puan daha kazandı.

Seriyi sürdürmek istiyor

Ligde kalma mücadelesi veren Karadeniz temsilcisi Samsunspor, bugün sahasında önemli bir maça çıkıyor. Son 3 karşılaşmasında toplamda 5 gol atıp 7 puan toplayarak çıkışa geçen kırmızı beyazlılar bugün sahasında oynayacakları Gaziantep BŞB maçında da seriyi sürdürmek istiyor.

Samsunspor’un maçı kazanması halinde hem rakibini sıralamada geçme şansını kullanmış olacak hem de düşme hattından uzaklaşma adına belki de galibiyetten daha fazlasını elde etmiş olacak

Bugün saat 13.00’te Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek olan iki ekibin mücadelesini Özgür Yankaya yönetecek.

Ligde bugün oynanacak diğer karşılaşmalar ise şu şekilde

16.00 Denizlispor-Boluspor

18.30 Evkur Yeni Malatyaspor-Şanlıurfaspor

Son Güncelleme: 11.03.2017 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.