banner388

Samsunspor kurban kesti

Samsunspor, Pazar günü deplasmanda oynanacak kritik ve zorlu Eskişehirspor karşılaşması öncesinde kurban kesti.

Samsunspor kurban kesti

Samsunspor, Pazar günü deplasmanda oynanacak kritik ve zorlu Eskişehirspor karşılaşması öncesinde kurban kesti.

11 Nisan 2018 Çarşamba 15:28
Samsunspor kurban kesti

Samsunspor Haber – Samsunspor Yönetim Kurulu, Pazar günü deplasmanda oynanacak kritik ve zorlu Eskişehirspor karşılaşması öncesinde kurban kesti. Teknik ekip ve futbolcuların yer aldığı kurban kesiminde dualar edildi. Sezonun finali niteliğindeki Eskişehirspor karşılaşmasından en iyi sonuçla ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen teknik direktör Besim Durmuş, “Taraftarlarımızın güvenini boşa çıkarmayacağız”dedi.

 
HERŞEY GÜZEL OLACAK 

Eskişehirspor’un evinde çok etkili bir oyun sergilediğini ve tüm önlemlerini daha şimdiden alıklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, “Bize gereken sonucu elde etmek için sahada 90 dakika boyunca savaşacağız. Bu noktada ben kenarda oyuncularımda saha içinde üzerlerine düşenleri eksiksiz olarak yerine getirecekler. Buna inanıyoruz” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 2018-04-12 07:36:43

Balıkesir Eskişehiri sahasında nasıl yendi ise sende aynı futbolla oyna yen korkak oynamayın oynarsanız 5 yer gelirsiniz.

Avatar
KAAN TÜRK 2018-04-12 10:52:49

İnşAllah Allahım yardımcımız olsun da ligde kalalım.