banner388

Samsunspor İçin Önemli Hafta

TFF 1.Lig’de bu hafta oynanan karşılaşmalar heyecanı daha da arttırdı

Samsunspor İçin Önemli Hafta

TFF 1.Lig’de bu hafta oynanan karşılaşmalar heyecanı daha da arttırdı

02 Nisan 2017 Pazar 10:12
Samsunspor İçin Önemli Hafta

Samsun Haber - TFF 1.Lig’de bu hafta oynanan karşılaşmalar play off’a katılma yolunda aynı zamanda küme düşmeme mücadelesi veren takımlar için değişik sonuçları beraberinde getirdi

İlk 2 şansını sürdürmek isteyen Eskişehirspor küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Bandırmaspor’u deplasmanda yenerek önemli bir galibiyet elde etti.

Gözler Samsunspor’a çevrildi

Küme düşmeme mücadelesi veren takımlardan Elazığspor-Bandırmaspor-Şanlıurfaspor-Gaziantep BŞB takımları haftayı yenilgiyle kapattı. Sadece Mersin İdman Yurdu takımı 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçlarla gözler Samsunspor’a çevrildi.

Samsunspor için önemli bir karşılaşma

Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Karadeniz ekibi, sahasında bu hafta Balıkesirspor’u konuk ediyor. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada kazanılacak bir galibiyet 3 puandan daha fazla bir anlama geliyor.  Gelecek hafta küme düşmeme yolunda mücadele ettiği rakibi Şanlıurfaspor’a deplasmana konuk olacak Samsunspor’un sahasında oynayacağı Balıkesirspor karşılaşması hayati bir önem taşıyor.

Son Güncelleme: 02.04.2017 10:22
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunTff 1.lig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.