banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor'da Transfer Tahtası Ne Zaman Açılacak?

Samsunspor'da tüm gözler transfer tahtasının açılmasına çevrildi.

banner269

Samsunspor'da Transfer Tahtası Ne Zaman Açılacak?

Samsunspor'da tüm gözler transfer tahtasının açılmasına çevrildi.

03 Ocak 2017 Salı 11:39
Samsunspor'da Transfer Tahtası Ne Zaman Açılacak?

Samsunspor'un 4 Ocak'ta transfer cezası sona erecek. Kırmızı beyazlılar yapacağı transferlerle kadrosunu güçlendirmek istiyor, ancak tahtanın açılması için gerekli olan 8 Milyon TL. planları bozdu. Başkan Tutu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a sunduğu rapor sonrasında, dün Ankara'ya gidip, bir dizi görüşmeler yaptı. Transfer tahtası ile ilgili durum en geç yarına kadar netlik kazanacak.

Samsunspor'da transfer tahtasının açılamaması, teknik ekibin tüm planlarını bozdu. Transferlerin kampa katılamaması Teknik Direktör Osman Özköylü ve ekibini büyük sıkıntıya soktu. Hem gelecek isimlerin takıma adaptasyon süreci, hem de teknik ekibin sistemine alışmaları göz önünde bulundurulursa, ikinci yarının başları da sıkıntılı geçecek gibi görünüyor.

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Antalya’da ligin 2. yarısına hazırlanan kırmızı-beyazlıların son durumu hakkında şu açıklamalarda bulundu: " Neticenin ne olacağını bilemiyorum. Tahtayı kaldırmak için bütün gayretlerini gösteriyorlar. Tahta açılmadığı takdirde çalışmalarımıza yine devam edeceğiz. Elimizdeki kıt imkanlarla bu sorunları çözmeye çalışıyoruz. İnşallah çözeriz. Tahta sorunu çözülürse hocamızın isteği doğrultusunda ön bölgeye forvet ve orta sahaya takviye yapacağız. Şu ana kadar bir tek Muharrem Efe ile yollarımızı ayırdık. Fatih Kılıçkaya’nın bir sakatlığı vardı. O da düz koşulara başladı. Bunun haricinde sakat ve eksik oyuncumuz yok. Mevcut kadroda şu anda alacaklarıyla ilgili sıkıntısı olan bir futbolcumuz yok. Kampa gelmeden önce birkaç tane arkadaşımızla bu konu hakkında konuşup anlaştık. 1-2 arkadaşımızın daha bu konuda sıkıntıları var. Bu konuyu da kampta çözeriz. Bu futbolcularla aramızda sıkıntılı bir durum yok. Biz kulübün şartlarını bu futbolculara anlatıyoruz. Onlar da bizi anlayışla karşılıyorlar. Bugüne kadar bize sıkıntı yaşatmadılar. Kulübümüz de şartlarını zorlayarak onlar için gerekeni yapıyor” 

Taraftarlar da Twitter'da açılan #SamsunsporTransferTahtası hastagiyle destek tweetleri atıyor.


Son Güncelleme: 03.01.2017 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.