banner388

Samsunspor Ankara Demirspor maçı sonrası önemli açıklamalar

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Buradan değerlerimizden ödün vermeden kendi karakterimizden daha aşağı seviyelere indirmeden futbol anlayışımızı bu işi başarmak zorundayız. Kolay değil; hep beraber bu işi başaracağız" dedi. 

Samsunspor Ankara Demirspor maçı sonrası önemli açıklamalar

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Buradan değerlerimizden ödün vermeden kendi karakterimizden daha aşağı seviyelere indirmeden futbol anlayışımızı bu işi başarmak zorundayız. Kolay değil; hep beraber bu işi başaracağız" dedi. 

01 Ekim 2018 Pazartesi 12:27

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Ankara Demirspor karşılaşması sonrasında Samsunhaber.COM mikrofonlarına çok önemli açıklamalarda bulundu. Spor Müdürümüz Özgür Kalanbak'a konuşan Başkan Uyanık, ligde kolay maçın olmadığını söyledi. Başkan Uyanık, "Hiçbir şeyin garantisi yok görüyorsunuz. Alışık olmadığımız bir futbol var. Özellikle rakipler zamandan çok çalıyorlar. Sert oynayıp aynı zamanda hakemi de etkiliyorlar" dedi.

 
MECBURUZ 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı İsmail Uyanık, "Bunlar bizim istediğimiz şekiller değil ama mecburuz; buradan kendi değerlerimizden ödün vermeden kendi karakterimizden daha aşağı seviyelere indirmeden futbol anlayışımızı bu işi başarmak zorundayız. Kolay değil hep beraber bu işi başaracağız" diye konuştu.  

SAMSUN ÖRNEK ŞEHİR 

"Samsun şehrinin Samsunspor takımına bakışı Türkiye de her zaman örnek şehir olmuştur" diyerek sözlerine devam eden Başkan Uyanık, "Samsunun çocukları hep beraber geldik. Elimizi taşın altına koyduk. Seyirciler bizler yöneticiler; Bizler hep beraber Samsunsporluyuz, Samsun'un çocuklarıyız. Herkes sorumluluğunun farkında inşallah her şey güzel olacak" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 01.10.2018 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-10-01 12:38:38

Başkanım size guvenimiz tamdır.
Sizi eleştirmeye çalışanlar utansın,onlar Samsun sporlu asla olamazlar.

Avatar
Fikret 2018-10-01 14:18:37

Almanya'dan bir misafirimle beraber izledik maçı misafirimin yorumu şu oldu Türkiye'de futbolcular çok yavaş oynuyor, hızlı değiller ataklara çok yavaş çıkılıyor dedi. Zaten bunu televizyondan takip ettiğimiz yurt dışı liglerinin maçlarını izlerken bizler de görüyoruz. Futbolcular ayaklarında çok top tutuyorlar.

Avatar
Serdar K 2018-10-01 14:24:36

Sayın başkanım kağıt bilet sırasında bir kişinin elinde en az 5-6 tane kimlikle bilet alınıyor hatta bizzat gözümün önünde olan olay şu kağıt bilet gişesinde görevli personele bir kişi kaç bilet alabiliyor diye sordum benimle ilgili değil diye cevap verdi. Orada bekledim sürekli birileri kimlik getirip öndeki sıradaki arkadaşlarına veriyor 10-15 kişiye bilet alıyorlar birey olarak ben müdahale etmek zorunda kaldım. Ortalama bir kişinin bilet alması 1-1.5 dakika sürüyor ancak bu üç kağıtçılara önlem alınmadığı için sıralar ilerlemiyor bu yüzden de insanlar sırada saatlerce bekliyor.

Avatar
Gözlemci 2018-10-01 15:10:06

Başkanım şu çene ishali olmuş işi gücü hiç bir iş yapmadan sürekli eleştiren Samsunspor düşmanlarına kulak asmayın. Gerçek Samsunspor taraftarı sizin ve Sayın Yüksel Yıldım beyfendinin sonuna kadar yanında. Sürekli konuşanlar önce 5 lira versinlerde maça gelsinler hem de tramvay bedava.

Avatar
Olgun 2018-10-01 19:43:57

sen bu işi çok iyi biliyorsunuz inşaAllah bu takım bir üst lige çıkaracaksın hadi hayırlısı diyelim

Avatar
Ali osman KEFELİ 2018-10-01 20:33:36

BU HAFTA Kİ MAÇLA IKİ KONUYA DEĞINMEK ISTIYORUM.HER HAFTA BU KADAR SEYIRCIYI BU STADYUM A ÇEKEN ISMAIL UYANIK ISMIDIR.SAMSUN ŞEHRI ISMAIL UYANIKLA BUTUNLESMISTIR.BIRDE GEÇEN SEZONLARDA TEK TÜK BAYAN SEYIRCI GÖRÜYORDUM .ŞIMDI AILE YERINDEN BASKA HER TRÜBÜNDE BAYAN SEYIRCI SAYİSI HER HAFTA ARTMAKTADIR.BABALAR MAÇA GELIRKEN KÜÇÜK ÇOCUKLARINI MAÇA GÖTÜRÜYORLAR.HAVALARIN IYI OLDUGUNDA BU OLAYLARI YINE GORECEGIZ.BIR DE STADDA SEYIRCIYI UYARAN MESAJLAR VERILIYOR BUNA EK OLARAK KÜFÜR SOYLEYENLERIN SAYISI AZ AMA BU IKAZ ANONSLARINA KÜFÜR ETMEMELERINIDE EKLERSEK DAHA OLUMLU OLACAKTIR.BUNLARLA BERABET SAMSUN SEYIRCISI EN CENTILMEM SEYIRCI OLACAKTIR.

Avatar
Nihat uyar 2018-10-01 21:17:02

Başkanım size güvenin tam lütven kimseye kulak asmayın bu takım aya kalkar siz yeterki hep böyle dik durun emeği geçen herkeze teşekkür ederim biraz sabır biraz gayret biraz inanç nihat u.r

Avatar
Adem 2018-10-01 21:26:44

Samsun spor bu senede kümeye düşebilir çok yazık kahraluyorum.şutakımlarıbile yeniliyor rezilik