banner388

Samsunluları sevindiren karar

Samsun UKOME kararının Atakum, Taflan, İncesu ve Fakülte Hatlarındaki dolmuşların Shell Kavşağına kadar hizmet vermesinin ardından dolmuşçulara bu konu hakkındaki görüşlerini sorduk. Bakın ne cevaplar aldık.

Samsunluları sevindiren karar

Samsun UKOME kararının Atakum, Taflan, İncesu ve Fakülte Hatlarındaki dolmuşların Shell Kavşağına kadar hizmet vermesinin ardından dolmuşçulara bu konu hakkındaki görüşlerini sorduk. Bakın ne cevaplar aldık.

01 Mayıs 2018 Salı 18:37

Samsun haber Samsun Büyükşehir Belediyesi UKOME’nin verdiği kara göre artık Atakum, Taflan, İncesu ve Fakülte Hatlarındaki dolmuşların Shell Kavşağına kadar hizmet vereceği öğrenildi. Samsunhaber.com olarak dolmuşçulara bu konu ile ilgili fikirlerini sorduk. 

Dolmuşçulardan UKOME’nin yapmış olduğu yeni sistemle ilgili yorumları şu şekilde:

“Bizim içinde halk içinde bu durum çok iyi oldu. Bu hakkı bize verenlerden Allah razı olsun. Biz dolmuşçular için önemli olan halka hizmet etmek. Halkın memnun olması bizi mutlu ediyor. Büyükşehir Belediyesinin UKOME’den çıkarmış olduğu kararla bu yeni sistemi öğrenmiş olduk.”

“Bu karar çok iyi oldu. Burada önemli olan nokta halka gidecek olan hizmettir. Bu sistemden önce insanlar mağdur oluyorlardı. Vatandaşlar Shell Kavşağına gelebilmek için 2. Arabaya biniyorlardı. Biz dolmuşçulara değil, halkımıza hayırlı olsun. Artık insanlar mağdur olmayacaklar. İnsanlar 2.kez arabaya binmeyecekler.” 

“Hem bizler hem de halk için çok iyi oldu. Shell Kavşağına gelen müşterilerimiz Büyük Cami’de bırakıyorduk. Artık böyle bir sorun kalmadı. Dolmuşa binenlere de 2. Kez masraf oluyordu. Önceden insanlar mağdur oluyorlardı. Bu sistemle Samsunlu insanlar rahatlayacaklar.”

“Hakkımız olan bize geri verildiği için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir takım yanlışlardan dönüldü. Önceki sistem insanlar için para ve zaman kaybıydı.”

Haber: Müberra TAŞÇI

Kameraman: Oğuzhan YÜKSEL

Son Güncelleme: 01.05.2018 18:59
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunUKOME
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2018-05-01 20:44:06

Olması gereken oldu insanlar rahat bir nefes alır inşaAllah

Avatar
Erkan 2018-05-02 00:17:24

Çok komiksiniz..dolmuşçulara mı sorulur Allah aşkına...vatandaşa sorun...

Avatar
1 Yalnız Adam 2018-05-02 08:29:21

Atalarımız ne güzel demiş: Sel gider kumu kalır
Diğeri : Mahkeme kadıya mülk değildir.
Ve en sevdiğim : " Bu itibar bana değil sanadır Kürküm, Ye Kürküm Ye."
O zaman göreceksin gerçek dostlarını, bir makam uğruna kıydığın yol arkadaşlarını. Sen yine kendine haklı sebepler bulacaksın ya. nefs bu onunda çaresi var. Ama burada ama orada.

Avatar
ÇETİN ÇETİN 2018-05-02 11:30:37

Ulaşım samsunda çok pahalı...özellikle türkiş hattında..indir bindir ücreti yok....neden...bir duraklık yolculuk olsa...3 tl..Türkiyede böyle bir uygulama herhalde sadece Samsunda var....her hatta bölümler olmalı ücret için...100 metre yolculuk için tam bedel...belediye başkanı,vali bu konuyu çözmeleri gerekir....halk çok çok bu konuda rahatsız...

Avatar
Samsu 2018-05-01 19:26:39

UKOME
Evet doğrusu bu..
Doğrusunu yazdığınız için teşekkürler
UKAME yazanlara duyurulur.

Avatar
DİĞER İLÇELERE 2018-05-02 09:50:04

UKAME YE TEŞEKKÜRLER İNŞALLAH DİĞER İLÇELERDE AYNI OLUR DARISI DİĞER İLÇELERE