banner388

Samsunlulara aqua park müjdesi

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum'da inşa edilen aqua park ile ilgili konuştu.

Samsunlulara aqua park müjdesi

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum'da inşa edilen aqua park ile ilgili konuştu.

28 Mart 2018 Çarşamba 15:08
Samsunlulara aqua park müjdesi

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum'da yapımı devam eden aqua park ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Taşçı, Yeni Mahalle'de inşa edilen aqua park ile ilgili olarak, "Aqua Park yaza yetişecek" dedi.

AQUA PARK YAZA YETİŞECEK

Başkan İshak Taşçı, Atakum'un Karadeniz'in turizm duraklarından birisi haline geldiğini belirterek, "Atakum'un turizm cenneti haline gelmesi için çalışıyoruz. Osmanlı Hamamları, Seyir Tesisi, Yayla Konaklama Tesisleri, Akarsu Rekreasyonu, Kent Ormanı ve daha birçok turizm yatırımla birlikte, Aqua Parkın da ilçe turizmine önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Yeni Mahallede 2 dönümlük alan üzerinde yapımına başladığımız Aqua Park projemizin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Yaz aylarına vatandaşlarımızın hizmetinde olacak şekilde yoğun bir tempoyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aqua Park tamamlandığında, bölgenin vazgeçilmez bir eğlence noktası olacak" dedi.

Son Güncelleme: 28.03.2018 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erol evginin peruğu 2018-03-28 23:06:50

yapın yapın suriyeli kardeşlerimiz bi güzel doldurur aqua parkınızı...

Avatar
Caner 2018-03-28 20:58:32

Zaten parkdan başka birşey yaptığınız yok. Sanki fabrika gibi seçim öncesi hayırlı olsun der açarsiniz. Samsun'a ne yaptınız bütün herşeyi satmaktan başka

Avatar
hakan 2018-03-29 08:11:06

suriyeliler gelcekse ben öz ve öz samsunlu olarak gelmiyorum

Avatar
RECAİ YEĞEN 2018-03-29 09:02:22

SIRF SİYASET İÇİN, BAŞKA PARTİLİ DİYE YAPILAN AqUA PARKI YAKTINIZ, YIKTINIZ. HANGİ AKLA HİZMET ŞİMDİ DE YENİSİNİ YAPMAYA KALKIYORSUNUZ. MADEM LAZIMDI NEDEN YIKTINIZ. YAZIK DEĞİL Mİ? O KADAR PARAYI HEBA ETTİNİZ. EVET METAL YORGUNLUK VAR.....ANLAYAN ANLADI .

Avatar
Deren 2018-03-29 18:32:05

Güzel bir çalısma yalnız lütfen girenlerin aile olmasına dikkat edilirse ve güvenlik bulundurulursa daha iyi olur yoksa geçen seferki gibi başiboş insanlarin kavga ve içki mekani olmasin