banner388

Samsunlular uyarıları dikkate almadı!

Samsun’da denize girmenin tehlikeli olduğunu belirten uyarı tabelalarını dikkate alanların azlığı oldukça dikkat çekici.

Samsunlular uyarıları dikkate almadı!

Samsun’da denize girmenin tehlikeli olduğunu belirten uyarı tabelalarını dikkate alanların azlığı oldukça dikkat çekici.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 16:08
Samsunlular uyarıları dikkate almadı!

Samsun Haber - Samsun’da deniz kıyısında kimi yerlerde ‘’denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Denizde rip akıntısı mevcuttur’’ uyarı tabelaları kimi vatandaşlar tarafından dikkate alınmadığı gerçek.

Uyarıları dikkate alan olmadı

Özellikle olumsuz hava şartlarının ve fırtınalı havaların olduğu zamanlarda daha sık rastlanan rip akıntılarına Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama ve Kurtarma Amirliği bugün dikkat çekmek için önlem alınmasını isteyen anonslar yaptı. Fakat yapılan tüm uyarılar yine de vatandaşların uymadığı görüldü. Tehlike barından akıntıya rağmen denize giren kişilere rastlandı. 

Samsun İtfaiye Daire Başkanlığı Arama ve Kurtarma Ekip Amiri Faruk Patkavak, “Megafonlar ve ses sistemlerimiz ile birlikte sabah saatlerinden itibaren vatandaşlara 'denize girmeyin' uyarısında bulunduk. Denizde çıkan fırtına beraberinde rip akıntısını da getirdiği için, bu durumda denize girmek oldukça tehlikelidir. Amacımız bu havada denize insanların girmesini önlemektir. Denize girmeleri halinde çok vahim sonuçlar olabilir. Bu dönemler rip akıntısının üst düzeyde olduğu dönemler. Bu yüzden istenmedik olayların yaşanmaması için girmemeleri sağlıklı olacaktır. Ancak bizim uyarılarımıza rağmen yinede denize girmekten çekinmeyen bazı vatandaşlarımız oluyor” dedi.
 

Son Güncelleme: 05.07.2017 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Balbal 2017-07-05 16:26:35

Atin olumu arpadan olsun ; bize bir sey olmaz ,demirden korksak trene binmezdik zihniyeti oldugu muddetce bu insanlara birsey anlatamazsiniz.Birakin ne halleri varsa gorsunler.Ve sonucunada katlansinlar.