banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlular TEDES’i istiyor mu?

Samsunhaber.com olarak Samsunlulara TEDES’i isteyip istemediklerini sorduk. Bakın ne cevaplar aldık.

banner269

Samsunlular TEDES’i istiyor mu?

Samsunhaber.com olarak Samsunlulara TEDES’i isteyip istemediklerini sorduk. Bakın ne cevaplar aldık.

25 Temmuz 2018 Çarşamba 18:52
Samsun Haber - Samsunhaber.com olarak halkın nabzını tutmaya devam ediyoruz. Son dönemlerde Samsun’a Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES)’in kurulup kurulmayacağı ile ilgili tartışmalar ortaya çıktı. Biz de Samsunhaber.com olarak Samsunlulara TEDES’i isteyip istemediklerini sorduk. TEDES’in Samsun’a kurulmasını isteyen vatandaşlar olduğu gibi istemeyen vatandaşlarda oldu.

Samsunluların TEDES yorumu şu şekilde:

“Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES)’in Samsun’a gelmesi faydalı olur. Kazaları önlemek adına elektronik sistem etkili olur. Ama sürücülerin daha da dikkatli olması gerekiyor. Genel olarak sürücüler dikkat etmiyor ve bu nedenle kazalar meydana geliyor. Samsun’da kamera sisteminin arttırılması ve TEDES’in uygulanması sürücüler üzerinde bir caydırıcı etkisi olur.”

Haber: Müberra TAŞÇI

Kameraman: Gökhan ALTANSOY

Son Güncelleme: 25.07.2018 20:00
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunluTEDES
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahadır 2018-07-26 11:40:01

tedese gerek yok kavşakları bat çık yapsınlar trafik rahat aksın yayada rahat etsin

Avatar
Mahmur Ün 2018-07-26 09:45:34

samsuna tedes şart sürücüler çok kural çiğniyor. özellikle anayollarda makas atanlar, kırmızı ışıkta geçenler, sol şeride geçip şehir içinde gazı kökleyip önüne gelen her arabaya selektör yapan magandalar çok. bunun tek çözümü tedes veya eds. bizim insanımız ceza yemeden kurallara uymaz. emniyette yetersiz ve hergün birsürü kaza ölü ve yaralı oluyor. bu sistemin samsuna da gelmesi için daha kaç can yanması gerekiyor.