banner388

Samsunlular Müjde! O Madde Onaylandı

Tramvayın OMÜ'ye kadar gitmesine ilişkin madde Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinde onaylandı.

Samsunlular Müjde! O Madde Onaylandı

Tramvayın OMÜ'ye kadar gitmesine ilişkin madde Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinde onaylandı.

09 Kasım 2016 Çarşamba 12:07
Samsunlular Müjde! O Madde Onaylandı

Tramvayın güzergahlarına Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin de eklenmesine ilişkin madde Samsun Büyükşehir Belediye Meclis kasım ayı komisyon toplantısında oy birliğiyle kabul edildi.

SAMULAŞ Müdürü Kadir Gürkan, günde 28 bin kişinin ring seferleriyle taşındığını, aynı zamanda özel halk otobüsleri ve fakülte dolmuşlarıyla da birçok insanın taşındığını belirterek, bu sebeplerden dolayı da mevcut raylı sisteme OMÜ hattının da eklenmesini istediklerini belirtti.

Konunun uzun süredir gündemlerinde olduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Turan Çakır ''Çalışmalara başladığımız günden itibaren bir eğim problemi olduğundan, yeni bir çalışma yaptık ve üniversite lojmanlarından başlayıp, hastanelere, otele kadar fakültelerle yurtlara dönen yeni bir planlama yaptık. Bu yeni hatlar 6.5 km uzunluğunda olacak ve en kısa zamanda arazi çalışmalarına başlayacağız'' dedi.

Son Güncelleme: 11.11.2016 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cevdet 2016-11-10 17:10:04

otogar bağlantısı yapılmalı raylı sistemin