banner388

Samsunlular kurbanlarını kesmeye başladı

Beklenen Kurban Bayramı geldi, vatandaşlar kurbanlıklarını kesmeye başladı.

Samsunlular kurbanlarını kesmeye başladı

Beklenen Kurban Bayramı geldi, vatandaşlar kurbanlıklarını kesmeye başladı.

01 Eylül 2017 Cuma 12:18
Samsunlular  kurbanlarını kesmeye başladı

Samsun Haber -  Öncesinde kurban pazarlarında satıcılarla hayvanların pazarlıkları yapıldı. Kurbanlıklar alındı ve bayram beklenmeye başladı. 

Sabahın erken saatlerinde camiler doldu taştı

İslam alemi için büyük önem sahip Kurban Bayramı geldi. Bugün birinci günü. Vatandaşlar önce güne uyandı sonra bayram namazı için camilere akın etti. Namazlar kılınıp dualar okunduktan sonra kurbanlıkların bulunduğu alanlara doğru yönelim başladı. 

Sonrasında kurbanlıkların kesim işlemi başladı

Belediyelerin belirlemiş olduğu alanlarda, vatandaşlar kurbanlıklarını islami usuller çerçevesinde işlemleri yerine getirmeye başladı. Kurbanlıkların kaçmaması için vatandaşların büyük özen  gösterdiği gözlendi.  Birçok yerde kasaplar,  kesim işlerinde profesyonelce kurbanlıkları kesip sahiplerine teslim etti.

Son Güncelleme: 01.09.2017 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.