banner388

Samsunlular kandırılıyor! Parkomat tutanaklarında sahtekarlık mı yapılıyor?

Samsun Tüketiciler Birliği Başkanı Avukat Arslan Bolat, Samsun'un en büyük sorunlarından biri haline gelen Parkomatlarda uygulanan usulsüzlüğü ortaya çıkardı. Arslan Bolat, konu ile ilgili Samsunhaber.com'a önemli açıklamalarda bulundu.

Samsunlular kandırılıyor! Parkomat tutanaklarında sahtekarlık mı yapılıyor?

Samsun Tüketiciler Birliği Başkanı Avukat Arslan Bolat, Samsun'un en büyük sorunlarından biri haline gelen Parkomatlarda uygulanan usulsüzlüğü ortaya çıkardı. Arslan Bolat, konu ile ilgili Samsunhaber.com'a önemli açıklamalarda bulundu.

01 Ekim 2018 Pazartesi 16:15

Samsun Tüketiciler Birliği Başkanı Avukat Arslan Bolat, Samsun'un en büyük sorunlarından biri haline gelen Parkomat uygulamasındaki sahtekarlığı ortaya çıkardı. 

Avukat Arslan Bolat, Samsunhaber.com'a yaptığı açıklamada Parkomatlarla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: 

"Siz hiç radar cezasının yasallığının sorgulandığını, hatalı park cezasının yasallığının sorgulandığını gördünüz mü? Bir trafik şube müdürünün elinde, yeterince bilgisi olmayan bir vatandaşın hatalı başvuruları ile ellerinde gazetelere poz vererek biz davaları kazandık biz yasalız diye kendini ispat çabasına girdiğini gördünüz mü? Mahkemeler toplumun vicdanıdır deniyor. Neden? Çünkü toplumun kabul etmediği bir olgu yasal olarak hayatta kalamaz. Ne kadar içi doldurulmaya çalışılsa da olmaz. 

TUTANAKLARDA İMZA SAHTEKARLIĞI

Benim aracıma da defalarca ceza yazıldı ve bu tutanakları incelediğimde iki kişinin imzasını gördüğüm halde her zaman bu çalışanlar tek kişi idi. Benim burada çalışan emekçi kardeşlerime bir sözüm yok ancak bir başkasının yerine imza atmak hukukçu kimliğim ile söylemek gerekir ise imza atanlar için de adına imza atılanlar için de ileride yargı sürecinde çok ciddi bir takım sorunlar oluşturabilir. Bu konuda kendilerinin inisiyatif kullandıklarını düşünmüyorum aksine bu yönde talimatlar dahi söz konusu olabilir. Çok daha dikkatli olmaları gereken bir konu bu. Tutanaklar, iki kişi tarafından imzalanmış gibi düzenleniyor. Yani diyor ki bu iki kişi ben bu arabayı burada gördüm ve bunu onaylıyorum. Açıkça yalan söyleniyor ve Samsun halkı kandırılıyor. 

TÜRK YARGI SİSTEMİ KANDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR

Bir de Parktek firması tarafından açılan davalarda özellikle iki kişinin imzasının olduğu dava dilekçelerinde yer alıyor. Burada da açıkça Türk Yargısı ve Mahkemelerimiz kandırılmaya çalışılıyor. Aslına bakarsanız bu video olmadan önce herhangi bir bilirkişi marifeti dahi olmadan mahkemelere sunulan tutanaklar incelendiğinde bile bu imzaların aynı kişinin elinden çıktığı o kadar bariz ki…

Son yaşanan ekonomik sıkıntılar neticesinde zaten zor durum da olan Samsun halkı bir de kendi vergileri ile yapılan yollardan otopark parası isteyen bir de firmanın icra tehdidi ile uğraşıyorlar. Hem de yalan yanlış düzenlenmiş sözde ceza tutanakları ile, yazıktır bu insanlara el insaf diyorum!"

Son Güncelleme: 03.10.2018 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf 2018-10-01 16:45:55

Vatandaş olarak sesimiz çıkmadığı sürece evimizde ki yatağa bile sayaç bağlar aç gözlü rant manyakları...

Avatar
Atif 2018-10-01 18:15:31

Soyuluyoruz....

Avatar
Haşmet 2018-10-01 18:21:12

Milletin olanı millete kiralıyorlar, bir de sahtecilik yapıyorlar. Yazık. İnsanların hakkı bu kadar kolay peşkeş çekilmemeli.

Avatar
Ömer 2018-10-01 17:46:53

Büyükşehir ve ilce belediyeler inşaat yapmada beton işinden başka bir iş bilmiyor peki neden adam gibi katlı otopark yapmiyolar vurun millete bu millet ahirette yapışacak yakalarina

Avatar
Engin baş 2018-10-01 18:01:49

Bu is baştan sona sahtekarlik siz imzaya mi kaldiniz

Avatar
Balbal 2018-10-01 23:47:22

Parkomat olmazsa ne olur bir düşünün bakalım.Adamın biri arabasını bırakıp 3 gün kaldırmaz.Yolları bedavaya kapatırlar.Bence parkomat uygulaması vatandaşın lehinedir.

Misafir Avatar
Ahmet 2018-10-02 22:37:37 @Balbal

Aynen katılıyorum. Çiftlik caddesine parkomat geldiği ilk haftaydı, ilk kez arabama rahatlıkla yer bulup, alışveriş yapmıştım. Meğer çoğu esnafın arabasıymış. Yani esnafın arabası yüzünden aynı esnaflardan alışveriş yapamıyormuşum. Ya da adamın yakıt alacak parası yok, arabası var ama 3 gün aynı yerde bırakıyordu.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Yusuf 2018-10-02 12:26:18 @Balbal

Vatandaşın vergisini ödediği yolda değnekçilik yaparak para kazanmak daha mantıklı dimi... Kendi evinizin önüne özel olarak izin verip parkomat uygulaması yapabilirsiniz.. Sizi tutan birileri yok sonuçta.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Murat 2018-10-02 00:15:27

Bn arabanın devrini aldığım gün eski cezaları gördüm ve odedim peki bu ne oluyor önceki sahibine bişe yok yeni sahibi öde böle bir adalet varmı acaba bide haciz gelir diyor adam bana böle bişe görmedim

Avatar
Peşkeşci 2018-10-02 00:41:30

Sn yusuf ziya yılmazın peşkeş çektiği aşikardır halkını vatanını seven biri bunu yapmaz Samsun halkına attığı enbuyuk kazıktır bu uygulama!!!!