banner388

Samsunlular Haluk Levent ile Coştu

19 Mayıs kutlamaları kapsamında Samsun’a gelen rock müziğin sevilen sesi Haluk Levent, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) verdiği konserle hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı. 

Samsunlular Haluk Levent ile Coştu

19 Mayıs kutlamaları kapsamında Samsun’a gelen rock müziğin sevilen sesi Haluk Levent, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) verdiği konserle hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı. 

19 Mayıs 2019 Pazar 11:14
Samsunlular Haluk Levent ile Coştu

Anadolu rock ve halk müziğinin güçlü sesi Haluk Levent, Milli Mücadele’nin 100. yılı dolayısıyla OMÜ Yaşam Merkezi önünde verdiği konsere yaklaşık 35 bin kişi katıldı.
Tüm Samsunlulara açık olarak yapılan konserde ilk olarak sahne alan Güzel Sanatlar Fakültesi Modern Müzik Topluluğu ile Grup Nena, söyledikleri parçalarla alanı dolduran kalabalığı coşturdu. 

Samsunlular için sahnede

Mini konserlerin ardından sahneye çıkan Haluk Levent, “Sevenler Ağlarmış”, “Yollarda Bulurum Seni”, “Ankara”, “Elfida”, “Aşkın Mapushane”, “Anlasana” gibi sevilen parçalarının yanı sıra; Cem Karaca’nın “Islak Islak”, “Deniz Üstü Köpürür” gibi unutulmaz parçaları ile 19 Mayıs’a özel parçalar seslendirdi. Bir şarkısında kalabalığa karışarak ve hayranlarının arasında yürüyen Haluk Levent, bu sırada ufak bir hayranıyla da dans etmeyi de es geçmedi. 
Zaman zaman yoğun yağış altında gerçekleşen konseri izleyenler, geceyi takip eden halk müziği sanatçısı  Oğuz Aksaç'ın da sahneye davet edilmesiyle coşkusunu ikiye katladı.
Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede Samsun halkını coşturan Haluk Levent, saatler gece yarısını gösterdiğinde ise geçtiğimiz yıl yeniden yorumladığı İzmir Marşı’yla konserini sonlandırdı. Haluk Levent, 19 Mayıs’ın 100. yılında Samsun’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti

Rektörden hediye

Haluk Levent, konser öncesinde Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’le bir araya geldi. Samsun’da bulunmaktan ve OMÜ öğrencileri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden sevilen sanatçıya Rektör Bilgiç, davetlerine icabet ettiği için teşekkür ederek günün anısına Levent’e hediye takdim etti. Buluşmaya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Genel Sekreter Doç Dr. Menderes Kabadayı ve üniversite yetkilileri de katıldı. 

Anahtar Kelimeler:
SamsunOmüHaluk Levent
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SERKAN COŞKUN 2019-05-19 11:43:06

100. YIL İÇİN ÇOK ANLAMLI BİR KONSERDİ. SÜPERDİ . BU KONSERİ ORGANİZE EDENLERE ÇOK TEŞEKKKÜR EDERİZ. NİCE NİCE 100. YILLARA