banner388

Samsunlular golfü sevdi

Samsun'un Atakum ilçesinde yapılan golf sahası vatandaşları ağırlamaya devam ediyor.

Samsunlular golfü sevdi

Samsun'un Atakum ilçesinde yapılan golf sahası vatandaşları ağırlamaya devam ediyor.

17 Temmuz 2017 Pazartesi 14:03
Samsunlular golfü sevdi

Samsun haber - Atakum ilçesinde 300 dönüm araziye yapılan 9 çukurlu tesis daha büyük organizasyonlara imza atmak için 18 çukura çıkarıldı. Saha genişliği 650 dönüme çıkarılırken ilave parkurlarda eklendi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü, 3 bin metrekarelik kapalı olanıyla golf severlere eşsiz deneyimler sunuyor. USGA standartlarına uygun olan tesisi ünlü golf mimarı Kevın Ramsey tasarladı. 

Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü Müdürü Oytun Biren, tesis ile ilgili verdiği bilgide “Tüm özellikleri bakımında tesisimiz ve sahamız, Türkiye standartlarının üzerindedir. Şuan gidişatımız, talepler çok iyi durumda. Kış aylarında başlayan talepler ve ders almak isteyenlerin yaptırdıkları rezervasyonlardaki artış, bizleri memnun ediyor. Gerek yurt içinden gerekse şehir dışından gelecek misafirlerimiz, üye olmaksızın rezervasyon yaptırarak gelip golf oynayabiliyor. Dersler sırasında ekipmanlarımızı ücretsiz veriyoruz" dedi.

23. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapacağını söyleyen Biren, "Olimpiyat sebebiyle kulüp olarak biz de 5 sporcumuzu olimpiyata hazırladık. Oyuncularımız aynı zamanda işitme engelli golfçülerle yarışacak ülkemizin ilk milli takım sporcularıdır. Hamza hocamızın yoğun çalışma programıyla sporcularımız yorucu ve başarılı bir hazırlık dönemi geçirdi. İnşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, madalya kazanacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.