banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlular golf sahasına tepkili

Samsun Golf Kulübü ile ilgili tepkiler sürüyor. Vatandaş iş alanlarının yetersiz olduğunu, zengin sporu olarak bilinen golfün Samsun için gereksiz olduğunu savunuyor.

banner269

Samsunlular golf sahasına tepkili

Samsun Golf Kulübü ile ilgili tepkiler sürüyor. Vatandaş iş alanlarının yetersiz olduğunu, zengin sporu olarak bilinen golfün Samsun için gereksiz olduğunu savunuyor.

24 Haziran 2017 Cumartesi 12:15
Samsunlular golf sahasına tepkili

Samsun Haber - Samsun'da yeteri kadar iş imkanı yokken golf sahası yapılmasına tepkiler sürüyor.


SAMSUN'A İŞ ALANI LAZIM

Samsun'da 15 Temmuz 2016 tarihinde açılan Golf Kulübü ile ilgili vatandaşın tepkisi sürüyor. Samsunluların büyük çoğunluğu, golf sahasından önce iş alanlarının çoğaltılması gerektiği konusunda hemfikir. Özellikle genç nüfus için iş alanlarının azlığından şikayet edilirken golf sporunun zengin kitleye hitap ettiği savunuluyor.
 

İŞTE SAMSUNLULARIN GOLF SAHASINA TEPKİLERİ

"İşsizlik yoksulluk garibanlık artmış araplar heryerde ne oldukları belli değil kültürel yozlaşma hızla ilerliyor bunlara çözüm bulun golf karın doyurmaz boş iş!"


"Arazi sarfiyatindan baska bisey deil ne ise yarar kardesim ne millet is as ekmek pesinde luks yasamak eglenmek turk milleti bunu yapamaz avrupami burasi..."
 

"Belediyeler kendileri içinmi yaptı zaten halktan giden yok! Yolları yapın sağırlar yolları"


"Bu Belediyeler kadar ülkenin parasını çarçur eden kurum yoktur. O golf sahası için kaç trilyon harcandı kimbilir. Senelerdir orayı yapmaya çalıştılar. Ne getirisi var 0 . Bunun gibi neler neler. Bakanlara sorsan ülke ekonomisi zor durumda. Neden acaba?"


"Tamamen gereksiz para israfı.O kadar problem varken şehirde iş imkani yokken golf da nedir.Zaten zengin sporu tamamen parali kesime hitap edecek.Halk bundan faydalanamayacak."


"Golf sahası zengin işi üye olmayan oynayamaz hadi yaptılar sahanın etrafına halk girmesin orda emekli insanlar balık tutmasın diye etrafını duvar çektirmiş bir başka konuda bu denizleri daha ne kadar dolduracaksınız sahil mahvoldu."
 

Son Güncelleme: 24.06.2017 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Altan 2017-06-24 14:15:13

Samsunda yer kalmadı güzelim denizi doldurdular denizi sahili olmayan sahili olsabile mevsimlerini soguk geciren ulkeler boyle bir sahile sahip olsa plajlarini nasil buyututler diye dusunurler biz plajlarimizi doldurarak halka kapatiyoruz bu nasil bir şehircilik anlayişi

Avatar
Orhan 2017-06-25 12:54:51

Boşuna isyan etmeyin büyük otel sheraton otel için yıkıldı yerine gereksiz işler yapıldı deniz dolduruldu milyonlar harcandı sheraton otel için yapıldı araplar için yapıldı gerçi şuan içi golf için uygun değil rezil ve rantçı bu siyasiler her açılışlarınada yalakaları komvoy yapar peşlerine belediyenin 320 adet işletmesi 320 ulan vatandaş iş yapamıyor belediye resmen biz iş yapalım diye mekan açıp piyasayı kırıyor adamlar bisiklet kiralayıp para kazanıyordu koca belediye bisiklet kiralamaya başladı engelli olimpiyatları için toplasan 500 hadi deki 1000 kişi gelsin harcanan paranın haddi hesabı yok köprüler sokaklar güzelleştiriliyor halk için değil el için ve yapılanların yarısı yine israf ben böyle saçma bir belediyecilik görmedim ayıp günah yazık kardeşim son olarak meydanıda rezil ettiler neriye baksam martı maketi kim verdiyse bu aklı estetik sıfır bir tabelacıyı zengin etmişler

Avatar
Ali Balbal 2017-06-25 18:35:51

Kardesim bu adami secen sizlersiniz hemde sikayet ediyorsunuz Bu basknin kapasitesi bu insAllah yeni donemde genc dinamik belediyecilikten anlayan birini secersiniz B u zat su anda obur taraf icin kendisini affettirecek yatirimlarla ugrasiyor Tabii bu arada mv lerinide unutmayalim her birisi ayri bir soru Samsun icin calisa mv leri secmek lazim partiye degil is yapacak proje adamlarina oyunuzu verin

Avatar
Onur KOCA 2017-06-25 22:18:11

belediyenin görevi, iş aş yaratmak değildir, bu olsa olsa hükümet politikası olur, haliyle belediye kendi gelirlerini arttırmak için yatırım yapabilir, vede sorumluluğu içinde olan alanın halkın yararına iyileştirilmesi konusunda,
belediye iş ve işçi bulma kurumuda değildir, onu iş kur yapar, ama iş kura gidip bakarsanız boş olduğunu göreceksiniz,
iş kurda iş bulmak zorunda değil.