banner388

Samsunlular dua gecesinde buluşuyor

15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimine karşı tepkiler yurt genelinde devam ediyor. Bu bağlamda her fırsatta darbecilere karşı nöbette duran Samsun halkı, dua gecesinde bir araya geliyor.

Samsunlular dua gecesinde buluşuyor

15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimine karşı tepkiler yurt genelinde devam ediyor. Bu bağlamda her fırsatta darbecilere karşı nöbette duran Samsun halkı, dua gecesinde bir araya geliyor.

22 Temmuz 2016 Cuma 22:57
Samsunlular dua gecesinde buluşuyor

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Türkiye’de gerçekleştirilen darbe kalkışması sırasında sokaklara inen ve darbeci askerlerce şehit edilen demokrasi şehitleri için 23 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30’da Tekkeköy Meydanı’nda organize edilecek olan demokrasi şehitleri dua gecesine tüm Samsun halkını davet etti.
Cumhuriyetin ilanından bu zamana kadar çeşitli dönemlerde yapılan darbelerle Türk Demokrasi’sine kara bir leke süren cuntacılara 15 Temmuz tepkisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklama yapmasının ardından meydanlara akan ve darbe girişimini engelleyen milyonlarca kişi gösterdi. Demokrasi nöbetlerine devam ettiğini belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Bizler de Samsun’da Türk bayrağını eline alıp meydanlara akın eden on binlerce vatandaşımız ile beraber Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbetimizi devam ettiriyoruz. 15 Temmuz Cuma akşamı Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde büyümüş Fethullahçı Terör örgütü mensubu bir gurup asker tarafından yapılan darbe kalkışması sonucu vatanına milletine bayrağına sahip çıkan herkes sokaklara, caddelere ve meydanlara indi. Meydanlara çıkan milyonlar Türkiye’de darbeye hayır demokrasiye evet yanıtı verdi. Siyasi düşüncesi ne olurla olsun herkes omuz omuza hareket ederek hep beraber darbecilere gereken cevabı verdi. Bizler de ilk günden itibaren halkımızla beraber sokaklara meydanlara döküldük. Günlerdir Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbetindeyiz. Demokrasi nöbetimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı olmadan bitmeyecek ve hiç bir halkımız meydanları terk etmeyecek. Bizler geleceğimiz ve aydınlık yarınlar için ilçemiz halkıyla birlikte her akşam toplanarak Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbetimizi tutmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 22.07.2016 23:15
Anahtar Kelimeler:
TekkeköySamsunMeydanDarbe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.