banner388

Samsunlular dikkat! Sakın bu çukura düşmeyin...

Samsun'un Atakum ilçesi İsmet İnönü Bulvarı üzerinde yapılan çalışma sonrasında kapatılmayan çukur nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Samsunlular dikkat! Sakın bu çukura düşmeyin...

Samsun'un Atakum ilçesi İsmet İnönü Bulvarı üzerinde yapılan çalışma sonrasında kapatılmayan çukur nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

16 Şubat 2019 Cumartesi 11:52

Samsun'un Atakum ilçesi İsmet İnönü Bulvarı Körfez tramvay durağı önünde yolda açılan çukur nedenle pek çok araçta hasar meydana geldi.

Yolda yapılan çalışma sonrasında kapatılmayan çukur nedeniyle aracının altını vuran Bilal Karaca isimli vatandaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Dün aksam Atakum Körfez durağını geçince yolu kazmış belediye ve bir levha dahi bırakmadan gitmişler. Çok insan burası yüzünden mağdur oldu ama kesinlikle önlem alınmadı. Polisi çağırdık, biz bir şey yapamayız dedi ve gitti. Belediye kimin yaptığını bilmiyor. Sabahtan beri ulaşmaya çalışıyorum biri SASKİ diyor biri Fen İşleri. Ben kazayı saat 8 de yaptım ve saat 11 de o çukuru taş ile kapatmaya çalıştılar. Herkes kendi masrafını kendi karşılamak zorunda kaldı. Belediyemizden Samsun'umuzdan Allah razı olsun. Daha söyleyecek bir kelimem yok bu insanlara."

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberAtakumSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oy verin gitsinler. 2019-02-16 12:10:01

kimlerin ihmali varsa samsunun bu mayın tarlası yollarında. hepsinin yedi sülalesi düşsün o çukurlara. oy verdiğimiz adamlar işte bu kadar beceriksiz bu kadar ahmak insanlara emanet ediyor bu memleketi. nohut tanesi kadar beyin yok bunlarda.

Avatar
Arslan 2019-02-16 14:18:42

Saski denen kurumda doğru dürüst ölçü yapacak bir tane mühendis yok...Atakumda yollardaki rögar kapaklarına bakın,ya asfalttan on santim alçakta ya da asfalttan on santim yukarıda duruyor.Bunu gören bir tane yetkili yok mu acaba.

Misafir Avatar
Cemal 2019-02-16 22:59:50 @Arslan

Görse ne olacak? Nasılsa her seçimde yetkiyi alıyor. Neden uğraşşınlar ki?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Çrşm 2019-02-16 12:21:14

madem girdin arasana polisi belediyeyi yada bi duba koydaydın ya oraya insanlar girmesin çukura hoşunamı gitti ben girdim diğerleride girsin mi desin

Avatar
Ahmet 2019-02-16 20:04:47

Ahım var ATAKUM belediyesine yolları kesip biçen ve zamanında onarmayan birimlere ne hakkınızvar bizim malınıza canımıza neden kast ediyorsunuz bunları zamanında yapmak çokmu zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bbbbbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Avatar
Adamınbiri 2019-02-16 21:47:32

Yandaşları doldurdular her tarafa yan gel yat hacıbaba çiftliği oldu sonra utanmadan devlet ile milleti karsı karsıya getirmek için muhalefet yapıyorlar , iş görmüyorlar diyorlar ama o adamlarınyerleştirende iktidar