banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlular dikkat! 19 MAYIS'TA TRAFİĞE ÇIKARKEN BU TEDBİRLERE UYUN

19 Mayıs'ta alınan trafik önlemleriyle ilgili olarak Samsun İl emniyet Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

banner269

Samsunlular dikkat! 19 MAYIS'TA TRAFİĞE ÇIKARKEN BU TEDBİRLERE UYUN

19 Mayıs'ta alınan trafik önlemleriyle ilgili olarak Samsun İl emniyet Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

15 Mayıs 2019 Çarşamba 20:24
Samsunlular dikkat! 19 MAYIS'TA TRAFİĞE ÇIKARKEN BU TEDBİRLERE UYUN

19 Mayıs'ın 1919’un 100. yılı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler dolayısıyla birçok siyasi lider ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun’da olacak.  Samsun İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de o gün alınacak tedbirler hakkında halı bilgilendirecek bir açıklama yayınladı. 

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri açıklamalarında, “19 Mayıs 2019 Pazar günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile 06.00-24.00 saatleri arasında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri doğrultusunda kutlanacak olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda ilimizde birçok etkinlik ve program düzenlenecek olup, alınacak trafik tedbirleri kapsamında; 19 Mayıs 2019 Pazar günü; yapılacak yürüyüş ve etkinliklerle ilgili olarak Fuar Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, 19 Mayıs Bulvarı, Lise Caddesi ve buralara açılan cadde/sokaklar çift yönlü olarak programlar sona erene kadar araç trafiğine kapatılacaktır. Koşulacak olan ‘Maraton’ nedeniyle 06.00-11.00 saatleri arsında Fuar Caddesi, Adnan Menderes Bulvarı Batı Park Sheraton Otel ile Golf Kulübü Kavşağı arası ve Atatürk Bulvarı Karayolları Kavşağı ile Atakent (TV) Kavşağı arası deniz bandı maraton başlamadan önce ve maraton sona erene kadar araç trafiğine kapatılacaktır. Saat 09.40'ta Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak ‘Ana Tören Programı’ nedeniyle Atatürk Bulvarı Liman Kavşağı ile Belediyeevleri Kavşağı arası saat 07.00 itibariyle kontrollü olarak trafiğe kapatılacak olup, hususi / ticari araçların, minibüs/kamyonetlerin, motosiklet vb. araçların geçişine izin verilemeyecektir. Doğu Park mevkisinde yapılacak olan Solo Türk ve Türk Yıldızları gösterisini izlemeye gelen vatandaşlarımız araçları yaya yoğunluğunun çok fazla olduğu etkinlik alanına alınmayacak olup araçlar park için eski 19 Mayıs Stadyumu otopark alanını ve Piazza AVM arkası sanayi içerisini kullanacaktır. Araçların Atatürk Bulvarı üzerine ve etkinlik alanına park etmelerine izin verilmeyecek ve saat 13.00 itibari ile Atatürk Bulvarı Belediyeevleri Kavşağı ile Liman Kavşağı arası deniz bandı kontrollü olarak trafiğe kapatılacaktır. Gün boyunca Atatürk Anıtı ve çevresinde birçok etkinlik ve program düzenleneceğinden 19 Mayıs 2019 Pazar günü tüm gün boyunca Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapatılacaktır.”  şeklinde uyarılarda bulundu.

Kapatılan güzergahlar yerine ise yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımız Alternatif güzergâh olarak; Sinop-Atakum istikametinden gelen vatandaşlarımız Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, İlkadım Bulvarı, Barış Bulvarı, 100. Yıl Bulvarı, Ordu-Tekkeköy istikametinden gelen vatandaşlarımız İlkadım Bulvarı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ve Anadolu Bulvarını alternatif güzergâh olarak kullanabileceklerdir. 100. Yıl Bulvarı- Öğretmenler Caddesi- 2.Bulvar Yolunu Fuar Caddesini kullanan Atakum istikametinden gelen hat minibüsleri Atatürk Bulvarı Liman Kavşağı'ndan girerek 100. Yıl Bulvarını, Tekkeköy istikametinden gelen hat minibüsleri ise İlkadım Bulvarı'ndan Migros Kavşağı, Meskenler Kavşağı güzergâhını takip ederek 100. Yıl Bulvarını kullanacak, Barış Bulvarı'ndan dönüş alacak ve tüm hat minibüsleri güzergâh boyunca kesinlikle park etmeyecekler ve gereksiz yere duraklama yapmayacaklardır. 19 Mayıs 2019 Pazar günü ilimiz merkezi genelinde araç ve yaya trafiğinde yoğunluk yaşanacağı öngörülmekte olup, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için trafik yoğunluğu yaşanacak ve trafiğe kapanacak yolların durumunu dikkate alarak toplu taşıma araçlarını ve tramvayları kullanmalarının faydalı olacağı değerlendirilmektedir.”  şeklinde vatandaşlar bilgilendirilerek açıklama sonlandırıldı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elli5 2019-05-16 11:35:04

MaşAllah açık yol bırakmamışlar