banner388

Samsunlular Belediye Başkanlarını neye göre seçecek?

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Samsunlular tercihlerini neye göre yapacak? Partiye mi yoksa adaya göre mi oy kullanacak?

Samsunlular Belediye Başkanlarını neye göre seçecek?

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Samsunlular tercihlerini neye göre yapacak? Partiye mi yoksa adaya göre mi oy kullanacak?

17 Aralık 2018 Pazartesi 10:41

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde Samsunlu vatandaşalara tercihlerini belirlerken hangi kritere önem verdiklerini sorduk. Belediye başkanlarını partisine göre mi yoksa aday olan isme göre mi yapacak? Samsun İlkadım ilçesi Çiftlik caddesinde Samsunlulara "Oy kullanırken partiye göre mi yoksa adaya mı bakıyorsunuz" sorusunu sorduk, bakın ne cevaplar aldık.

SAMSUN'UN EVLADINA OY VERMEK İSTİYORUM

Samsunlu bir vatandaş "Oyumu şahsa göre veriyorum, çünkü Samsun'u tanıyan ve bilen insanların seçilmesi taraftarıyım. Samsun'u bilen ve Samsun'un evladı olan birine oy vermek istiyorum, tabi burada hangi parti hangi adayı gösterdiği de önemli, çıkardığı adaya göre oy vereceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
partiye oy verme 2018-12-17 11:01:35

partiye oy vermenin mantığı artık kalmadı, şehrin istihkak parasını devlet göndermek zorunda, yatırım ve icraat yapmak isteyen her türlü yapar. Samsun insanı Samsuna ve Samsun halkına yapar, başkası gider kendi memleketine iş kazandırır. bu kadar basit. Samsunlu kazansın.

Avatar
soner kara. 2018-12-17 14:02:26

Kesinlikle liyakate göre, Samsun'un çocuğu mu bir de akp'li hiçbir adaya oy vermeyeceğim artık son 4 seçimdir partiye göre vermiştim hepsinden sonra pişmanlık. Bu artık son pişmanlık olacak inşAllah.

Avatar
55052 2018-12-17 13:09:07

ben söyleyeyim mi neye göre seçeceğimizi, hizmete göre, çalışmasına göre, asla partiye göre seçmeyeceğiz daha. bu da böyle biline. kim aday olacak ya da olmuşsa bu millet onun tepesinde olacak artık. hizmet yok oy yok, çalışma yok oy yok, beton dikmeye oy yok, popülizme oy yok, göstermelik açılışlara oyumuz yok. vatana oy var millete oy var vatana millete hizmet edene oy var.

Avatar
mhp 2018-12-17 11:10:16

erhan ustayı istiyoruz

Avatar
tufan 2018-12-17 14:41:26

genel olarak elbette partiye oy verilecek. akp belediye başkanı adayı olarak benim eski ceketimi aday gösterse eminim o eski ceket belediye başkanı olur.

Avatar
samsunlu 2018-12-18 00:51:38

Illede samsunlu