banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu yaşlılardan yılbaşı partisi

Samsun'da huzurevi sakinleri yılbaşı partisinde doyasıya eğlendi.

banner269

Samsunlu yaşlılardan yılbaşı partisi

Samsun'da huzurevi sakinleri yılbaşı partisinde doyasıya eğlendi.

29 Aralık 2017 Cuma 10:16
Samsunlu yaşlılardan yılbaşı partisi

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Samsun Sanatçılar Derneği tarafından huzurevinde yılbaşı organizasyonu düzenledi. Huzurevinde kalan 67 yaşlının katıldığı programda doyasıya eğlendiler. Mutlulukları gözlerinden okunan yaşlılar yeni yıl pastası kesti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Müdürü Mümin Tan, “Yaşlılarımıza huzurlu bir hayat temin edebilmek için burada hizmet veriyoruz. Bu gece de Samsun Sanatçılar Derneği sağ olsunlar yaşlılarımız için böyle bir gece düzenlemek istediler. Biz de böyle bir gece düzenledik. Dolayısıyla buradaki yaşlılarımız bu akşam hep birlikte eğlenerek çok mutlu oldular. Mutluluklarını da buraya gelen misafirlerimizle paylaştılar. Toplamda 67 yaşlı vatandaşımız burada kalıyor. Bu yaşlılarımıza en güzel hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.