banner388

Samsunlu yaşlı karı kocanın dramı yürek burktu

Samsun'da tek odalı evde yaşayan karı kocanın dramı yürekli dağladı.

Samsunlu yaşlı karı kocanın dramı yürek burktu

Samsun'da tek odalı evde yaşayan karı kocanın dramı yürekli dağladı.

18 Kasım 2017 Cumartesi 11:55
Samsunlu yaşlı karı kocanın dramı yürek burktu

Samsun haber - Samsun’un İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde yaşayan Keleş ailesi tek göz evde yaşıyor. İki çocuk sahibi olan 66 yaşındaki Ali ve 61 yaşındaki Gülsade Keleş çifti kalp hastalığı nedeniyle yıllardır çalışamıyor. Çift, 3 ayda bir aldığı yaşlılık maaşı ile geçinmeye çalışıyor. Çiftin çocukları ise felçli oldukları için yardımda bulunamıyor.

HAYALİ ÇATISI OLAN BİR EV

Gülsade Keleş yaptığı açıklamada "Çatısı olan bir evim olsun istiyordum. Tavanı bir beton olan ev istiyordum. Allah’a şükür yine başımızı sokacak bir yer bulduk. Ama kışın karda, yağmurda çatıdan su damlıyor. Yine de bu şartlarda burada kalıyoruz. Geçimimizi eşimin 3 ayda bir aldığı yaşlılık maaşı olan 600 lirayla sağlamaya çalışıyoruz. Onun dışında hiçbir gelirimiz yok. Allah rızası için bize bir yardım edilsin. Cumhurbaşkanımız gelsin bizi bir görsün. Halimize baksın. Biz yıllardır çalışamadık. Kalp krizi geçirdik ve ameliyat olduk. Hiçbir iş yapamıyoruz. Bu evde yaşamak için uğraşıyoruz. Çok zor bir durumdayız. Üstelik bu kadar sıkıntının içerisinde bir de yıllardır evde suyum yok. Burada imar olmadığından su alamadık. Beni en çok üzen de bu" dedi.

YAĞMUR EVİN İÇİNE DAMLIYOR

66 yaşındaki Ali Keleş şunları söyledi; "Bir yağış olduğunda çatıdan su çekiyor, evin içine damlıyor. Biz yetkililerden yardım bekliyoruz. Bir çözüm bekliyoruz. Bu evin iskanı olmadığı için su verilmiyor. Evimizde yıllardır su yok. Ben banyonun ne demek olduğunu unuttum. Ayda bir duş alıyorum"


 

Son Güncelleme: 20.11.2017 09:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
burakk 2017-11-18 22:51:18

suriyelilerin gül gibi geçindiği, apaçilerinin çiftlikte sürü gibi gezdiği, piazza, sahil, bulvar avmde 2cm kalınlıkta makyajla turlayan suriyeli kadınların olduğu memleketin öz evlatları şu halde ve kimse bundan rahatsız değil ya helal olsun

Avatar
serpil Keleş 2017-11-18 17:46:05

Kesinlikle bu aileye maddi destek ve özellikleşu konusunun büyükşehir belediyesine ben kendim bizzat ilettim destek olmak için ama acı son insanlık dışı

Avatar
kk 2017-11-20 00:26:53

Kaymakamlık valilik sosyal yardımlaşma fonu var bu aileye verilmeli bu fondan