banner388

Samsunlu Yarbay Darbeye Engel Olamadığı İçin İntihar Etti

Siirt'te görev yapan Samsunlu yarbay, yaşanan darbe girişimine engel olamayınca bunalıma girip hayatına son verdi.

Samsunlu Yarbay Darbeye Engel Olamadığı İçin İntihar Etti

Siirt'te görev yapan Samsunlu yarbay, yaşanan darbe girişimine engel olamayınca bunalıma girip hayatına son verdi.

23 Temmuz 2016 Cumartesi 09:20

Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'nda  Kurmay Başkan Vekili olarak görev yapan Samsunlu Yarbay Levent Önder, darbecilerin hain planlarına engel olamadığını düşünüp girdiği bunalım sonrasında dün sabah beylik tabancasıyla intihar etti.

Haber sitemize Levent Önder'in görev yaptığı şehir olan Siirt'ten ulaşan bir vatandaş, bu acı ölüme çok üzüldüklerini belirterek, " Levent Yarbay, Siirt'te çok sevilen biriydi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklarla çok ilgilendi. Memleketi Samsun'u çok seven biriydi. Kendisine Allah'tan rahmet , ailesine sabırlar diliyorum" dedi. 



CHP Samsun milletvekili Hayati Tekin, yaşanan bu acı olayı SMS aracılığıyla haber verdi. İŞte Hayati Tekin'in attığı o SMS:

''Darbeciler ile kahramanca mücadele eden Yarbay Levent Önder şehadet mertebesine erişmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Yarbayımızın cenazesi yarın öğle namazını müteakip köyümüz Çırakman'da defnedilecektir''. 

Yaşanan bu acı olay sonrasında Siirt Valiliği’nden şöyle bir açıklama yapıldı:

"Yarbay Levent Önder bir süredir kurmay başkanlığı görevine vekalet ediyordu. 15 Temmuz darbe teşebbüsü ve sonrasında yaşananları hazmedemeyerek ruhsal bir çöküntü içine girmiş, darbeci teröristlerin hain planlarına engel olamaması sebebiyle yaşananları gururuna yedirememiş, kendisi gönüllü olarak savcılığa tanık sıfatıyla ifade vermiş ve yaşadığı buhran neticesinde intihar etmiştir. Vatansever evladımızın kederli ailesine, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Yüce Türk Milletine baş sağlığı diliyoruz"

Kahraman yarbayın cenazesi bugün Tekkeköy ilçesi Çırakman mahallesinde öğlen namazını müteakip kaldırılacak.

Son Güncelleme: 23.07.2016 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.