banner388

"Samsunlu vekilden su zammına tepki! "Allah'tan korkun"

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, suya yapılan zammın ardından tepki gösterdi. Bedri Yaşar, "Allah'tan korkun, vatandaşımızın yaşamını daha da zorlaştırmayın" ifadelerini kullandı.

"Samsunlu vekilden su zammına tepki! "Allah'tan korkun"

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, suya yapılan zammın ardından tepki gösterdi. Bedri Yaşar, "Allah'tan korkun, vatandaşımızın yaşamını daha da zorlaştırmayın" ifadelerini kullandı.

25 Mayıs 2019 Cumartesi 11:22
"Samsunlu vekilden su zammına tepki! "Allah'tan korkun"

Samsun'da seçim öncesinde yüzde 15 indirim yapılan su tarifesine yüzde 25 zam yapıldı. Yapılan zama Samsun halkı büyük tepki gösterirken bir tepki de İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'dan geldi.

Bedri Yaşar konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

İNSANLARIN PSİKOLOJİSİYLE OYNAMAYIN

"Samsun Büyükşehir Belediyesinde 3,18 TL olan su bedeli yüzde 25 artışla 3,97 TL çıkarıldı. Ayrıca sayaç okuma ücreti de bir TL'den 2,5 TL'ye çıkarıldı!.. Bu işin mantığı nedir? Gerekçesi nedir? Samsun, su kaynağı bakımından zengin bir kentimiz. Su fiyatlarının arttırılmasını anlamak gerçekten güç. Yapılan zamlar derhal geri çekilmelidir. Allah'tan korkun, Ramazan ayında, bayram öncesi insanların psikolojisiyle oynamayın! Vatandaşa bunu yapmaya hiç kimsenin hakkı yok."

ZAMLARI GERİ ÇEKİN

Millet İttifakı Belediye Meclisi Üyelerinin tepki gösterdiği ve ret oyu kullandığı konuyla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, ""Anlaşılan şudur; ödenemeyen borçlar halka fatura edilecek. Şimdiden memura, emekliye, işçiye, asgari ücretliye yapılan zamlar erimişken temel ihtiyaçlara yapılan artışlar bayram öncesi tüm yurttaşın cebini yakıyor. İnsanlar gerçekten zor durumda. Zamların derhal geri çekilmesini istiyoruz!" 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal yılmaz 2019-05-25 12:22:16

Bu hortumcuları halkımız adam sandı biz herkeze haykırdı ama dinletemedik haktır bu bize daha bunlar başlangıç önce köylerimizi aldılar elimizden adın mahalle yaptılar belediyeye rant için şimdi hasat yapıyorlar iyi oy versinler birdaha Şu net görünüyor artık akp tarihe gömülme zamanını kendisi belirliyor tıpkı Anavatan ve Doğru yol partilerigibi AKP ve MHP 2023 te tarihe gömülecekler bu kesin halkın gözünde ve dilinde böyle sözler başladı bitsin artık bu zulum biz ülkemizde Suriyeli ıraklı mülteci istemiyoruz artık ülkemizi batırdılar ülkemiz iflas etti

Avatar
samsunlu 2019-05-25 11:49:44

sizi oraya getirenlere az bile yapıyorsunuz 10 lira olsun da akılları başlarına gelsin

Misafir Avatar
qwe 2019-05-25 14:24:23 @samsunlu

haklısın mehmet abim doğru diyon

Beğenmedim! (0)
Avatar
Muradiye yıldırım 2019-05-25 18:01:58

Eski fiyattan ödendide yeni zamlı olunca bu millet nasıl ödeyecek istanbul indirdi siz neye dayanarak zam veriyorsunuz gelen fakire mazluma doğu hiç ödemiyor bizim sonumuz ne olacak bize Allah acısın