banner388

Samsunlu vekilden sitem! 

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsun'da vatandaşların ihtiyacı olan projelerin durdurulduğunu belirterek sitemde bulundu. 

Samsunlu vekilden sitem! 

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsun'da vatandaşların ihtiyacı olan projelerin durdurulduğunu belirterek sitemde bulundu. 

13 Şubat 2019 Çarşamba 20:56

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsun'da projelerin durdurulduğunu ve vatandaşların isyan ettiğini mecliste yaptığı konuşmada belirtti.

Hancıoğlu mecliste yaptığı konuşmada, Vezirköprü Devlet Hastanesi inşaatının durduğunu, Ayvacık'ta bağlantı yolu inşaatlarının durduğunu ve müteahhitlerin iflasın eşiğine geldiğini ifade etti. Hancıoğlu, Samsun'un sorunlarını meclise taşımaya devam edeceğini söyledi.


 

Son Güncelleme: 13.02.2019 20:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aydin gercek 2019-02-13 21:02:11

hukumetin Samsuna ozel ilgisi var once tarimi bitirdiler sonra fabrikalari bolge mudurluklerini baska illere kaydirdilar..Samsunu Samsun sporu kumeye dusurduler ..cok sey beklemiyorum ellerini ceksinler uzerimizden hemserilerim hala uykuda...

Avatar
ali 2019-02-13 22:26:07

herkim samsunun hakkını savunur ve samsunumuzu bir çivi çakarsa Allah ondan razı olsun.

Avatar
Ali 2019-02-13 22:47:40

Samsun konuşmaya gelince Karadeniz'in büyük Sehiri lakin yatırım yok, konuşmaya gelince mangalda kül bırakmıyorlar,Samsun şu zamana kadar hep İtal başkan İtal millet vekilleri ülke idare edildiği için yatırımda sıfır, Samsun Spor bile sıfıra geçmiş durumda, maalesef Samsunlu hemşerilerimiz uyumaya devam ediyorlar uyudunlar bakalım nereye kadar bu uykuSamsun araştırma hastanesi kantinkefi Almus gidiyor pislikten pahalılık tan denetleme yok gerçi kim kimi denetleyecek, bunlar hep konuşmada kalıyor, halkına bir konuşma ama sonuç yine Lay Lay Lom,Yollar aynı şehir içi temizlik aynı Liman aynı Sanayi yok diyecek kadar bitik,Bu gün Karadeniz'in büyük Sehiri diyorlar Sanayisi bunu olmalı iş ortamı bunu olmalı, iki üç atölye yada tamirhane sanayi tamam neden bu gün fabrikalar olmasın niye yatırım yok, neyse yazmamuzada gerek yok yazsam ne olacak yine aynı senaryo yine aynı tiyatro

Avatar
Evet 2019-02-13 21:07:02

Hadi be.....sizde kına yakın

Avatar
VATANDAŞ ANALİZİ 2019-02-14 07:29:39

SAMSUN BİTMİŞ TÜKENMİŞ ..SAMSUN GELECEĞİ KARANLIK. SAMSUN İKTİDAR YANDAŞLARININ RANT KAPISI OLMUŞ. SAMSUN AK PARTİYE NYEİ OY VERMESİN.. SAMSUN AK PARTİ ÇOK DARBE YİYECEK. İLKADIM KAVAK ,BÜYÜK ŞEHİR,TERME.. TEKKEKÖYDE AŞIRI SIKINTI VAR.

Avatar
Koprulu 2019-02-14 07:38:53

Vezirköprü devlet hastanesini dile getirmiş güzel.akp ilçe başkanlığı uyuyo.hepside ne oldum havasında.vezirkopruye 1 tane çivi çakılmadı.ilce tarımın binası yok.guya kenevirin merkezi olacak.

Avatar
Hasan 6255 2019-02-14 08:51:22

İthal başkan ve vekiller sayesinde Karadeniz'in başkenti durumundaki şehir bu duruma geldi ama Trabzonlular olmasaydı Samsunlular aç kalırdı diyen arkadaşa bir kişi cıkıp da karnınız yoktu da onun için mi Samsun'a göç ettiniz sorusunu sormadı.Samsunsporumuzu bile armasından dolayı önce kayyuma sonra ikinci lige düşürdüler. Şimdi yönetimi eleştiriyorlar. Bilelim yeter...

Avatar
Elli5 2019-02-14 09:17:13

Projeler her yerde durdu tek Samsunumuz da değil malesef. Anca mı gelmiş milletvekilinin aklına.