banner388

Samsunlu vekilden çirkin Atatürk paylaşımına tepki

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Atatürk'e hakaret içeren paylaşımlarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar'a tepkisini gösterdi.

Samsunlu vekilden çirkin Atatürk paylaşımına tepki

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Atatürk'e hakaret içeren paylaşımlarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar'a tepkisini gösterdi.

13 Kasım 2019 Çarşamba 17:54

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar, facebook hesabından Atatürk'e alıntı paylaşımlarla ağır hakaretlerle yağdırdı. 10 Kasım ile ilgili "Korna ile anılan tek kişisin" paylaşımında bulunan Hasan Uzunlar'a tepki yağdı. CHP İl Başkanlığı da konu ile ilgili suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Konu ile ilgili basın açıklamasında bulunan Neslihan Hancıoğlu şu ifadelere yer verdi:

"İnsanlıktan ve vatan sevgisinden zerre nasibini almamış Hasan Uzunlar, büyük önderiz Atatürk'e hakaret etme cüretini gösterdi. Hasan Uzunlar, 10 Kasım'da yaptığı paylaşımla Atatürk'e çirkince saldırdı. İçişleri Bakanlığını, yüce Türk yargısını ve bu şahsın mensup olduğu partiyi derhal gerekli işlemi yapmaya davet ediyorum. Eğer yargı Türk devletinin yargısıysa bu şahsın sanık sandalyesini oturtulması lazımdır." 

Ayrıca CHP Samsun İl Başkanlığı 14 Kasım Perşembe (yarın) saat 13.30'da Hasan Uzunlar hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Semih 2019-11-13 18:50:02

Doğaya hayranlığım her gün daha da artıyor. İnsan şeklindeki tek hücreli yaratıklar politikaya atılabiliyor ve hatta grup başkan vekili olabiliyor. Evrim bir süreçtir, zamanla hücre sayılarının artmasını bekliyoruz

Avatar
Hasan 2019-11-14 00:06:32

Vekilim ağzınıza sağklık bu kişiliksiz insana söylenmesi gerekeni söuledi. Ağzınıza yüreğinize sağlık vekilim.

Avatar
tayip cinar 2019-11-13 22:24:59

hasan eliuzunlari kiniyorum..ATAM a dil uzatmis ALIRLAR onun agzindan dilini..dikkat etsin kendine

Avatar
serhat 2019-11-13 21:38:05

Gazi Mustafa Kema Atatükü senmi sizmi savunuyorsunuz siz önce teröristlerin yanında olmaktan vaz geçin Atatürk hayatta olsa idi hepinizi sürmüştü ülkeden

Misafir Avatar
Sseekk 2019-11-14 09:36:52 @serhat

Defol git ya

Beğenmedim! (0)
Avatar
ahmet 2019-11-14 10:40:55

serhat aynı şerbettensin farkındamısın