banner388

Samsunlu vatandaşlar yetkililere seslendi

Samsun'un Atakum ilçesinde bir grup vatandaş kavşakta meydana gelen kazalar nedeniyle yetkililere seslenerek önlem alınmasını istedi.

Samsunlu vatandaşlar yetkililere seslendi

Samsun'un Atakum ilçesinde bir grup vatandaş kavşakta meydana gelen kazalar nedeniyle yetkililere seslenerek önlem alınmasını istedi.

28 Nisan 2018 Cumartesi 19:26
Samsunlu vatandaşlar yetkililere seslendi

Samsun Haber-Samsun'un İlkadım ilçesi Uğur Mumcu Parkı’nda bir araya gelen mahalleli Atakum ilçesinde Nişantaşı ve Cağaloğlu Caddelerinin kesiştiği kavşakta eylem yaparak burada hemen hemen her gün kazaların meydana geldiğini iddia ettiler. Vatandaşlar kazaların önüne geçmek için buraya trafik lambası ve levhalar koyulmasını gerektiğini belirtti.

İngilizce öğretmeni Selçuk Yılmaz yaptığı açıklamada “Nişantaşı ve Cağaloğlu Caddelerinin kesiştiği kavşakta trafik önlemi alınmalı. Burada haftada en az 4-5 kez trafik kazası meydana geliyor. Biz bu bölgede yaşayan vatandaşlar olarak bu kavşağa acil trafik lambası, uyarıcı işaretler ve hız kesici tümsekler istiyoruz. Kimsenin canı daha fazla yanmadan veya birileri ölmeden yetkililerin bu konuya bir çözüm bulmasını istiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 28.04.2018 21:18
Anahtar Kelimeler:
KazaSamsun HaberSamsunTepki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaçınılmaz son 2018-04-28 20:58:56

Bunlar çarpık kentleşmeye seyirci kaldığımız için belkide yediklerimizin önümüze koyduğu fatura olmasın... bilimsellikten, teknikten yoksun kısa sürede zenginleşme hırsı beyinlerimizi de betonlaştırıyor ne yazık ki... korkarım bunlar daha başlangıç

Avatar
Cemal 2018-04-29 01:02:06

Şehirlerin düşmanı bitişik nizam uygulamasıdır. Bitişik nizam kaldırılmadığı sürece biz daha çok konuşuruz böyle şeyleri. Mutlaka arsa sahipleri anlaşıp anlaşamazlarsa ruhsat verilmeyerek toplum ve ülke menfaati gözetilmelidir. Örnek veriyorum 100m2 yeri adama al sen buraya istediğini yap denmemelidir. Mutlaka belirli bir standardı, yeşil alanı, otoparkı olacak şekilde yapı ruhsatı verilmelidir. Biraz dünyayı örnek almak lazımdır. Adamlar uçtu gittiler biz hala neleri konuşuyoruz.

Avatar
Samsu 2018-04-29 07:28:39

Ağzı olan konuşuyor
1-Dünyada tümsek yasak, araçlara zarar veriyor.Bi Türkiyede var.
2-Gelişmiş ülkelerde kavşaklarda ışık ya yok ya da çok az. Bizde sıkışan ışık istiyor.
3-Kazaların %95'i insan hatasından oluyor. Bu kavşakta da öyle.
4-ingilizce öğretmenimiz, meslektaşlarına desin ki, kazaların %55'i eğitim eksikliğinden oluyormuş!!!
5-Bunlar Dünya sağlık örgütü verileri...

Avatar
Sadettin 2018-04-29 23:33:11

Evet o arkadaşlar çok çok haklı bir an önce burda bir düzenleme yapılıp kavşak genişletmeli ve sinyalizasyon konulmalı 30 yıllık şöforüm burda şaşırıp kalıyorum burda haftada en az iki kaza oluyor yoğunluk hat safhada sabah ve akşam mesai saatlerinde

Avatar
samsunlu 2018-04-30 00:50:05

Samsu ben 50 yildir yurt disindayim ve tum ulkelerde tumsek vardir.Tumsekler engelliyo kazalari azda olsa.Suruculer mal gibi desek daha dogru olur bence.Suruculer kendi yasalarini kendileri uygularlarsa kazalar hic bir zaman engellenemez once adam olmak lazim adam gibi surmek lazim.