banner388

Samsunlu ünlü sanatçıyı bıçaklayan saldırgan itiraf etti

Samsunlu ünlü sanatçıyı bıçaklayan saldırgan mahkemede herşeyi itiraf etti.

Samsunlu ünlü sanatçıyı bıçaklayan saldırgan itiraf etti

Samsunlu ünlü sanatçıyı bıçaklayan saldırgan mahkemede herşeyi itiraf etti.

19 Eylül 2017 Salı 17:49
Samsunlu ünlü sanatçıyı bıçaklayan saldırgan itiraf etti

Samsun haber - Eskişehir'in İsmet İnönü Caddesi'nde 10 Mart gecesi Samsunlu besteci, aranjör ve DJ Emrah Karaduman kaldığı otele girerken saldırıya uğrayarak bıçaklanmıştı. 31 yaşındaki Karaduman'ı bıçlayan E.D.'nin Aleyna Tilki'nin hayranı olduğu öğrenildi. Karnından ve sırtından bıçaklanan Karaduman Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri olaydan kısa süre sonra saldırgan E.D.'yi yakaladı. Saldırgan polie ekiplerine şarkıcı Aleyna Tilki'ye hayranlık duyduğunu ve Emrah Karaduman'ın Aleyna Tilki'nin sevgilsi olduğunu düşündüğü söyledi. Saldırıyı kıskançlık nedeniyle düzenlediğini itraf eden E.D. 11 Mart'ta mahkemece adli kontrol kararı ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakıldı. Savcının itirazı üzerine 13 Mart tarihinde E.D. yeniden gözaltına alınarak tutuklandı.

Tutuklu sanık E.D.'nin yargılanması Eskişehir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam etti. Duruşmaya Emrah Karaduman ve arkadaşı Volkan Karacan katılmadı. Bıçaklı saldırgan mahkemede Aleyna Tilki'ye ilgisinin olduğunu söyleyerek "Aleyna'ya ilgi duyuyordum. Emrah Karaduman ile ilişkisi olduğunu düşündüm. Emrah'ın Eskişehir'e geleceğini öğrendim. Kalacakları otelin bölgesinde beklemeye başladım. Emrah Karaduman otele geldi. Otele giriş yapacağı sırada kendime ait bıçak ile saldırdım. Araya girenler de bıçakla yaralandı. Olay sonrası kaçtım. Polisi görünce teslim oldum. Aleyna'nın beni tanıdığını ve aşağıladığını düşündüğüm için olayı gerçekleştirdim. Olay sırasında hap veya uyuşturucu madde de kullanmadım" dedi.

Samsunlu sanatçı Karaduman'ın avukatları saldırganın ağırlaştırılmış ömür boyu hapisle cezalandırılmasını istedi. Eskişehir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi savcısı ise E.D.'nin Emrah Karaduman'ı öldürmeye teşebbüsten 15 yıl, Volkan Karaca'yı da yaralamaktan 3 yıl toplamda 18 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi. Duruşma 26 Eylül'e ertelenirken sanığın tutukluk halinin devamına karar verildi.

Son Güncelleme: 19.09.2017 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.