banner388

Samsunlu ünlü sanatçıdan seçim açıklaması

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay katıldığı canlı yayında 24 Hazirandaki seçimlerle ilgili açıklama yaptı.

Samsunlu ünlü sanatçıdan seçim açıklaması

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay katıldığı canlı yayında 24 Hazirandaki seçimlerle ilgili açıklama yaptı.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 14:04
Samsunlu ünlü sanatçıdan seçim açıklaması

Orhan Gencebay, Habertürk TV`de yayınlanan Sevilay Yılman`ın sunduğu `Sevilay Soruyor` programının konuğu oldu. Program sırasında 24 Haziranda kime oy vereceksiniz sorusuna; “Ben devletime son derece saygılı olan biri olarak devletimin, varlığımın, vatanımın güçlü bir şekilde ayakta durmasını isteyen bunu sağlamak için her şeyi yapabilecek biri olarak ben tabii ki devletimi kim yönetiyorsa, halkımızın seçimleriyle, oylarıyla hangi hükümet varsa ben ona saygı duyarım" şeklinde cevap verdi. 

Kenan Paşa geldiğinde can güvenliği yoktu

Yılmaz’ın sorduğu ‘1980`li yıllar darbe ve sonrası Kenan Evren yönetimi o yıllarda nasıldı devletle aranız?’ sorusunu da cevaplayan Gencebay; “Benim her zaman devletime olan saygımdan dolayı devletimi yönetmeye talip olan kim varsa halkımızın seçtiği kim varsa ben herkese iyiydim. Hiç bir kimseyle kötü değildim. Kenan Paşa geldiğinde can güvenliği yoktu. Yüzde 98 halkımız memnun olmuştu, can güvenliği yoktu, böyle bir şey sağlandı. Daha sonra çok yanlışlar oldu, o ayrı konu, yani ben ilk geliş zamanını söylüyorum. `Askerimiz geldi, şöyle oldu, böyle oldu` demiyorum, ben ülkemin durumunu söylüyorum. 1978`te arabanız var mı, ancak bir depo benzin alabilirdiniz bir ayda. 70 sente muhtaçtık can güvenliğimiz yoktu. Bunları özellikle yaşayan birisiyim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-05-07 14:34:47

Sn.Gencebay
Su an Ülkemizde Benzin çok ama alabilecek Vatandaş sayısı maalesef çık az.Doların 4.500 yaklaştığı, Euro nun 5.300 e geldiği Ülkemizden de söz ederseniz veya Adaletin aranir hale geldiği, özgürlüklerin kısıtlandığı, Ohal ortamında seçimlerin nasıl adil olacağını da soylesediniz bizlerde sizi alkislardik Orhan Baba.

Avatar
Samsunlu 2018-05-07 16:38:07

BU AÇIKLAMA BİR HALK SANATCÇSINA YAKIŞMADI ÇÜNKÜ MENFAAT NERDE ORDA SEN ÖNCE YILDA KAÇ KEZ SAMSUNA GELDİN SAMSUN SPOR İÇİN BİR VARLIK GÖSTERDİN Mİ VEYA NE SÖZÜ ALDIN.

Avatar
sasa 2018-05-07 16:43:29

hikaye anlatma beee akil noldu????akillik nasıl gidiyor??

Avatar
Carsambali 2018-05-08 00:17:44

Orhan baba diyorlar hekezin gonlünde yer eden bir sanatcıya siyaset konusması sana hicmi hic yakismamıs sen gonullerde orhan baba olarak kal menfatlar doğrultusunda yağ yakma

Avatar
memo 2018-05-08 09:32:20

saygı değer sanatcı beyefendi abimiz ülkemizin gelmiş geçmiş en değerli musiki adamsınız ayrıca halcısnız sizleri hayatım boyunca unutmayacağız keşke herkes sizin gibi olabilse saygılar

Avatar
Samsunlu 2018-05-08 13:34:31

Bu ulkede etin kilosu 1 tl olsa benzinin litresi 50,kurus olsa bu millet nankor genede baska bahaneler bulurlar gene memnun kalmazlar .Eskiden cebinizde 500 tl olsa aksam yatiyordunuz sabah 500 tl cebinizde sifirlaniyordu ne cabuk unuttunuz o gunleri.Hastanelerde rehin kaldiginiz gunleri ne cabuk unuttunuz.Allah sizleri ve sizin gibileri islah eylesin.