banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu ünlü sanatçı hakkında bilinmeyenleri anlattı

Samsunlu ünlü rap sanatçısı Sagopa Kajmer, katıldığı bir radyo programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

banner269

Samsunlu ünlü sanatçı hakkında bilinmeyenleri anlattı

Samsunlu ünlü rap sanatçısı Sagopa Kajmer, katıldığı bir radyo programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

13 Eylül 2017 Çarşamba 16:29
Samsunlu ünlü sanatçı hakkında bilinmeyenleri anlattı

Samsunlu ünlü Rap sanatçısı Sagopa Kajmer, Radyo Viva'da katıldığı Adem Metan'ın radyo programında samimi açıklamalarda bulundu. Kajmer'in açıklamaları arasında en dikkat çekenlerden biri, Ajda Pekkan ve Sezen Aksu ile düet yapma hayali oldu.
 

"AJDA PEKKAN VE SEZEN AKSU İLE DÜET YAPMAK İSTERİM"

Kajmer, Metan’ın, 'Sezen Aksu veya Ajda Pekkan ile düet yapmak ister misiniz?' sorusu üzerine iki ünlü sanatçı hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Kajmer, "İkisi de yaşayan efsanedir. Reddedilmez. Ancak, benim tarzıma uyulması gerekiyor. Dijital altyapı gerekiyor" dedi. Çocukluğunda İbrahim Tatlıses’i dinlediğini de söyleyen Kajmer, şu sözleri sarf etti: "Müzik setim 20 yaşında oldu. İbrahim Tatlıses’i çok seviyorum. Çok dinledim. Yallah Şoför, Mavi Mavi albümünü çok seviyorum. Leylim Ley’i onun gibi kimse yorumlayamadı" Kajmer, konserine gittiği iki ünlü ismin ise Rafet El Roman ve Tarkan ve Rafet El Roman olduğunu dile getirdi. Kajmer ayrıca siyaset ve politikadan nefret ettiğini de belirtti.


"CEM YILMAZ TÜRKİYE'NİN EN İYİ KOMEDYENİ"

Türkiye'nin en iyi komedyeninin Cem Yılmaz olduğunu belirten Sagopa Kajmer, ünlü komedyenin isteği üzerine GORA filmine müzik yaptığını söyledi. En çok güldüğü ismin Cem Yılmaz olduğunu dile getiren Kajmet, "Eski komedyenleri de sayıyorum. Cem Yılmaz komedyen tarihinin birinci sırasına oturan tek isimdir. Kimse inkar etmemelidir" dedi. 



"HİÇ DAVET EDİLMEDİM"

Resepsiyondan hiç davet almadığını söyleyen Sagopa Kajmer, "Bizi nedense görmezden geliyorlar hiç resepsiyondan davet almadım neden davet edilmiyorum diye de sorgulamadım demek ki bizi beğenmiyorlar. Baktığımda ise hep aynı isimler aynı karedeler. 2004 sonrası bu ülkede bir çok olumlu şey görüyorum ülkemiz adına güzel şeyler oluyor bunları takip etmek güzel" açıklamalarında bulundu.


"ESKİ ALBÜMLERİMİ DİNLEMEM"

Sogopa, konuşmasında eski albümlerini dinlemediğini itiraf etti. 300 üzerinde şarkı yaptığını söyleyen Kajmer, "Bilgisayar gibi. Eskilerini silip yenilerini eklemem gerekiyor" dedi.


"366. GÜN ŞARKISINDAKİ HATAYI KİMSE BİLMİYOR"

Eserleri üzerinde fazla düşünmediğini söyleyen Kajmer bir de itirafta buldu. Kajmer, "366. Gün” adlı şarkımda bir hata var. Ancak bunu yalnızca ben biliyorum" dedi. İstenirse DJ'lik te yapabileceğini belirten Kajmer, yeteneklerin uygun olan yerlerde paylaşmak istediğini de vurguladı.



"KİMSEYİ TAKMIYORUM"

Kimseyi takmadığını söyleyen Kajmer, hayatta saygı duymadığı çok insan olduğunu da sözlerine ekledi ve, "Ben hayatımda annem ve babam dahil kimseyi takmam. Hiç bir şeyi beğenmiyorum. Kendimi bile beğenmiyorum." Samsun’da yaşadığı yıllarda et yemediğini de aktaran Kajmer, İstanbul’a geldiğinde bu alışkanlığını değiştirdiğini belirtti. Metan’ı da başarısından dolayı tebrik eden Kajmer, ayrıca şu sözleri sarfetti: "Önceden seninle ilgili bilgi sahibi oldum. Sen iyi insansın. Ancak DJ’ler fırlamadır. Beni sıkıştıracak adam yok. Sen o tip adam değilsin" dedi.


"ANNEM TARKAN GİBİ MÜZİK YAPMAMI İSTEDİ"

Annesinin öncelerde müziğini beğenmediğini dile getiren Kajmer, "Bana ‘Tarkan gibi müzik yap, bu ne?’ dedi. Hayranlarımın sayısı artında ve evimize gidenler olunca ciddiyetimin farkına vardılar. Ona bir iki parçamı dinlettim. Babam da ilk başta umursamadı. Ancak sözlerimi şimdi defterine not ederek irdeliyormuş" şeklinde konuştu. Kajmer ayrıca Ahmet Kaya'nın müziği ve tarzını da kendisine benzetti.


"BENİ DOLANDIRMAK İSTEDİLER"

Bugünlere zor şartlarda geldiğini anlatan Kajmer, bazı yapımcıların kendisini ‘Bin dolar ver albüm yapayım’, diye dolandırmak istediklerini de anlattı. Zor dönemlerden geçtiğini de belirten Kajmer, "Çok aşağılandık. Şimdi albüm çıkıyor. Ancak önceden rapçi yoktu. Böyle bir stil yoktu. Büyük zorluklar çektik. Hala kendimizi kanıtlamış değiliz. Hala beni Rap müziği tanımayan var" dedi. Kajmer ayrıca tadını kaçırdıkları için bu yıl turne yapmadığını söyledi.


"KARŞILAMADIĞIMIZ SUÇLARLA KARŞILAŞIYORUZ"

Kajmer, Türkiye nüfusunun her geçen gün arttığını ve pedofili gibi iğrenç suçların ortaya çıktığını söyledi. Kötü şeylerin gözüne girdiğini söyleyen Kajmer, "Bazı şeyler tozpembe olabilir. Restorasyon var. Yeni binalar yapılıyor. Metrolar yapılıyor. Ancak ayrı problemler de var" diye konuştu. 30 Ağustos Resepsiyonu’na davet edilmemesi ile ilgili soru üzerine de yorum yapan Kajmer, “Büyüklerimize saygı duyarım. Ancak davet edilirsem daha çok saygı duyarım. Benim de bir kitlem var. Beni davet etseler giderdim. Ancak, beni umursamadıklarını düşünüyorum” şeklinde konuştu. KF!’in, “Kaf Dağı ve Kefen” anlamında kullandığını da belirten Kajmer, ancak artık kullanmadığını söyledi. Kajmer, kendisini geliştirdiğini ve artık sadece Sago’da karar kıldığını belirtti.



İnstagram ve Twitter hesabının bulunmadığını da söyleyen Kajmer, 200 binlere çıkan sahte hesaplara serzenişte bulundu.


"EN İYİ KADIN RAPÇİ EŞİM"

Sagopa Kajmer, artık mütevazi davranmak istemediğini belirterek, Türkiye'nin en iyi erkek rapçisinin kendisi, en iyi kadın rapçisinin ise eşi Esen Özyavuz (Kolera) olduğunu söyledi. Türk rapçilerin çok fazla küfür ettiğini de belirten Kajmer, "Şarkılarında bana çok küfür sallıyorlar. Onları dinlemiyordum ancak artık hiç dinlemiyorum. Bir tek Kolera’yı dinliyorum" dedi. Sogapa Kajmer, çok iyi aşçı olduğunu da belirtti Ayrıca en çok kuru fasulye ve pilavı sevdiğini söyledi.

Son Güncelleme: 14.09.2017 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.